Тренировка за начинаещи жени

NI

28.11.04
23:05

Здравейте  в момента започвам да се занимавам с фитнес и ако може бихте ли ми предложили примерни тренировки за жени които да натоварват тези мускули които трябва да се стегнат  ще сма ви мн благодарна ако ми дадете някои програмка мерси предварително :)

28.11.04
23:12

Ако бях жена, щях да бягам, правя коремни преси, правя клекове с леки тежести и да не слушам маститите инструктори които ми препоръчват да вдигам тежести с които мога да направя 50+ повторения. Важното е да запомниш, че жените не трябва да тренират кой знае колко различно от мъжете, няма начин да направиш “грозни” или “големи” мускули от по-големите тежести, просто защото женската физика не позволява хипертрофия до такава степен (и толкова лесно). А и малките тежести никакъв тонус няма да ти донесат, просто защото не са достатъчни да натоварат мускула, могат най-много да те поизпотят.

DM

29.11.04
02:58

ОООПС тук не съм съгласен
Аз бих ти препоръчал
да тренираш 7 до 9 станции на тренировка всички по важни мускулни групи , обезателно на уреди ,като ги редуваш без пауза
после почиваш 1-2 минути и още веднъж целия кръг
правиш 20-25 повторения на станция
тн. кръгова тренировка, намери някой да ти обясни правилната техника на упражненията, много е важно
и като сложиш 30-50 мин аеробно натоварване към това ще стане супер
гледаш три пъти на седмица да тренираш два пак става и това е
като за начало
успех Стан

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1