18.04.07
12:47
Какво ще кажете за виповете в къщата?
Аз като гледам в това издание трудно може да се нарече някой културист или то поне със спортна форма при мъжете. Като че ли на-много се приближава китаеца ама и той много мазен. Бях гледал преди година Калин -беше направил доста добра физика за неговата структура, ама явно се е занемарил нещо напоследък.
От жените обаче Маги Желязкова спокойно може да се нарече спортна натура. Доста добре изглежда за 33 годишна!
:)
Тишо прилича на торба ама си тренира има голяма ръка ама за Азис не мога да кажа същото
казано от realityman на 18.04.07, 12:47:
Какво ще кажете за виповете в къщата?
Аз като гледам в това издание трудно може да се нарече някой културист или то поне със спортна форма при мъжете. Като че ли на-много се приближава китаеца ама и той много мазен. Бях гледал преди година Калин -беше направил доста добра физика за неговата структура, ама явно се е занемарил нещо напоследък.
От жените обаче Маги Желязкова спокойно може да се нарече спортна натура. Доста добре изглежда за 33 годишна!
:)
Като физика никой не ме впечатлява, като особено гнусен ми е китаеца - супер мазен и пъпчив.
Днес ми стана малко кофти като си лафеха за фитнес и културизъм и Калин каза, че сме нямали световен шампион, нямали сме висшисти треньори по културизъм и разбира се другите се съгласиха. Жалко е това, че просто спорта ни не е така популярен в Бг и най-вече не му се обръща достатъчно внимание по медиите.
Калин има само гърди,докато китаеца е едър,но мазен.Изобщо в този ВИП брадър няма човек на нашето съсловие :)
Мнението беше редактирано от Финдо на 18.04.07 17:39.
Така е, слаби са всички, единствено китаеца има маса, но само толкова. Калин има нормална мъжка физика, но не и на тренирал човек според мен. Тишката е ясен торбалан отвсякъде. Жените, наистина Маги си личи, че се занимава с нещо, Катето дето ци*ите са и до пъпа няма да я коментирам, Десито също не важи;-)
18.04.07
21:36
Абе мани ти китаеца да е мазен...аре стига глупости вижте го гол къв и тогава говорете..нали един приятел тренира с него в една зала и знае много добре.Китаеца е доста чист за килата които поддържа...ръцете също са му релефни не знам кво искате повече той не е състезател
казано от InDaHEad на 18.04.07, 21:36:
Абе мани ти китаеца да е мазен...аре стига глупости вижте го гол къв и тогава говорете..нали един приятел тренира с него в една зала и знае много добре.Китаеца е доста чист за килата които поддържа...ръцете също са му релефни не знам кво искате повече той не е състезател
Много ме учудва мнението ти за китаеца. Еми аз точно го видях като се къпеше и корема му ВИСЕШЕ. Не говоря да е мазен, а направо че е дебел. Как видя тези “релефни” ръце - че то не се вижда къде започва рамото му. И не говоря за състезател, щото той НЯМА НИЩО ОБЩО С ТОЯ СПОРТ, а просто за нормална физика без излишни кг от мас.
19.04.07
13:25
казано от AC/DC на 19.04.07, 09:08:
Много ме учудва мнението ти за китаеца. Еми аз точно го видях като се къпеше и корема му ВИСЕШЕ. Не говоря да е мазен, а направо че е дебел. Как видя тези “релефни” ръце - че то не се вижда къде започва рамото му. И не говоря за състезател, щото той НЯМА НИЩО ОБЩО С ТОЯ СПОРТ, а просто за нормална физика без излишни кг от мас.
и аз съм съгласен с теб ! и най-смешното е, че претендира, че е културисти и говори за развитие по-нататък , като треньор по фитнес и темподобни неща. сигурен съм, че повечето от форума имато много по-големи познания в тази област , аи изглеждат къде къде по-добре.
Между другото в къщата се говори , че Китаеца само ядял спял и тенирал. а къде и с какво тренира ми е много интересно с тея дъмбелчета малките ли? щото не знам да има други уреди?
Мнението беше редактирано от realityman на 19.04.07 13:26.
Хора това не са културисти за да ги критикувате така.
А доколко са VIP-ове сами виждате
19.04.07
19:11
Мен ме е срам, че тази сбирщина е българският “елит”...
Китаеца има ръце като диреци нищо повече,а погледнеш ли го отпред,тц...То ни гъди има,нито плочки да кажеш,айде да не са плочки,ама да не е и шкембе.+Това тоя леко го намирисвам,че е посягъл и към химията,незнам колко е вярно,ама тия пъпки са типично страничен ефект на зоб.Може и да греша разбира се.
Обаче най-голям смях стана,когато говореше на Калин,че чистил и същевременно нагъва “сокчета” куинс.
19.04.07
20:27
Абе много го оплювате са човека не е културист...като го видиш с дрехи изглежда ли дебел?Не нали...Скивай кви рамене и кви ръце е отпрал и бих казал че доста добре му седят..на представянето беше с една риза и (без да съм гей :D) доста ми хареса
http://www.tuning.bg/forum/files/mitio11111111111_208.jpg - това е най-култовия ВИП-брадърец. Моля, обърнете внимание на чорапките на девойката в дясно!
Даммм ебаси и чорапите хаххх.Тоя балон не разбра ли че цяла България му се смее, к’во ми се прави на плеибой.
казано от locvs на 19.04.07, 21:25:
http://www.tuning.bg/forum/files/mitio11111111111_208.jpg - това е най-култовия ВИП-брадърец. Моля, обърнете внимание на чорапките на девойката в дясно!
:lol: :lol: :lol: :lol: Бас’майкатъ! Спуках се от хилеж!
казано от ASTOR на 20.04.07, 20:05:
Даммм ебаси и чорапите хаххх.Тоя балон не разбра ли че цяла България му се смее, к’во ми се прави на плеибой.
Минал е 9298198 жени или бяха 21847124…никой не знае.
На мен Калин ми прави впечатление, че има добро тяло, но не е културист разбира се.
03.05.07
10:25
Калин е малко несъразмерен - голям гръден кош и ръка 5 сантиметра. Има само добре оформени гърди. А за Китаеца - мен много ме кефи стурктурата му,нищо че е леко омазнен. Той е моя идол,Има доста добър гръб и трапец,рамена,бицепси. То на тая маса дето има,не може да не е леко омазнен.
Мнението беше редактирано от Kevin_Kostner на 21.10.07 08:27.