Има ли смисъл?

18.04.07
19:53

Ами тренирам 1 на седмица и тичам всеки ден ( нямам време да ходя до фитнеса по-често както искам ). Деня за фитнес ми е сряда. Отивам във 2 и свършвам в 5—5:30. Има ли смисъл да ходя после пак от 8:30-10:30 да блъскам или няма да е добре за ММ и въобще някакъв ефект ще има ли от това 2-ро ходене.

Прекалено натоварване ще стане с двуразови тренировки. Не можеш ли поне още един ден за фитнес да отделиш?

18.04.07
22:52

...или си вземи някви уреди за вкъщи...

19.04.07
01:55

Мне. Нито едно от двете не е вариант за жалост. Ами ше се натоварвам са кво да правя, млад съм няма от кво да се притеснявам.

19.04.07
20:22

Точно такива като тебе си прецакват най много организма. Имаш ли представа организма колко много се изтощава и то след като го изтощиш имаш ли с какво да го “храниш” ? Тренирай си нормално, за къде бързаш?

19.04.07
21:34

Човече в живота ако не бързаш изоставаш. А и не бързам - както казах мога да ходя само 1 на седмица. Знам че не е добре, но по-добре ли е да тренирам само 1 или да тренирам и вечерта. Организма не го изтощавам споко. Не можеш да си представиш колко ми е трудно да се изморя във фитнеса - мъча се и колкото и упражнения да правя винаги имам енергия за още. Днес леко ме боляха гърдите защото вчера прекалих с тях, но сега ( вечерта ) вече не ме болят. За това знам че и в двата случая има и положителни и отрицателни неща но в кой случай положитените са повече - 1 да тренирам през този ден или 2 ( не правя кардио и крака само горната част на тялото за краката всеки ден тичам 1 час навън на стрънми склонове )

20.04.07
06:08

смисъл има винаги,но с един път седмично
нищо няма данаправиш. :shut:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1