19.04.07
00:20
Здравеите тренирах по програмата ,Понедекник-гърди и трицепс ,Сряда- гръп и бицепс ,Петък-рамена и корем тренирам по нея от 1 година. От тази седмица тренирам по тази Понеделник- гърди и бицепс, Сряда-гръп и трицепс и Петък-рамена и корем. Та вапросът ми е по коя да тренирам? Ако имате по добри предложение моля споделете ги с мен благодаря.
Еми щом една година си тренирал по първата е нужно малко да ги завъртиш упражненията както си направил,защото мускула привиква.Като потренираш 2-3 месеца може пак да се върнеш към първата и аз тренирах по подобен начин.
19.04.07
16:53
Да що не вкючиш и краката?Ако е щото някой ти е казал че от клек се набиваш и др. подобни - тоя някой го поздрави от мен.Аз лично израстнах и на ръст като започнах да се занимавам с тежести , мисля че това опровергава подобни твърдения ;-) .А ако е заради травма или нещо подобно според мен е по добре да смениш програмката защото ,ускула привиква и спира да има такъв ефект.Успех
20.04.07
19:17
казано от christiandra на 19.04.07, 00:20:
Здравеите тренирах по програмата ,Понедекник-гърди и трицепс ,Сряда- гръп и бицепс ,Петък-рамена и корем тренирам по нея от 1 година. От тази седмица тренирам по тази Понеделник- гърди и бицепс, Сряда-гръп и трицепс и Петък-рамена и корем. Та вапросът ми е по коя да тренирам? Ако имате по добри предложение моля споделете ги с мен благодаря.
Е къде е разликата?! За мен няма никаква! Какво правиш за ГРЪП аххаха? Защо не правиш крака- или е яко да си висят два косъма надолу при 42 ръка- супер гледка да :) . Може да сложиж в понеделник крака, сряда гръб и трапецовиден, в петък гърди и бицепс/трицепс