Animal Cuts 70лв-Промоционална цена Продаден

Темата е заключена.

10.04.07
20:03

Имам един брой,не е отварян.
Цената както пише и в заглавието е 70 лв
С куриер за цялата страна-доставката е за ваша сметка.
Тел:0887594695 или за контак ЛС

Не мога да разбера,защо няма желаещи за този продукт.Цената ли не ви харесва или ве плаши името.Според мен серията Animal е направена с цел малко пари-много неща,иначе,като съсътавки няма нищо плашещо и тревожно,както при всички други продукти направени с цел изгаряне на мазнини..Мога да ви кажа,че за човек,който е реши да чисти за 70лв не може да си вземе никаква по добра комбинация.Помислете в/у думите ми.

Аз си бях поръчал за мен един брой но от невнимание вместо един съм щракнал на 2 и втория просто не ми трябва,затова го продавам.

Не пускай UP-ове. Спазвай правилата. Обединих ти поста
ASTOR

Темата беше редактирана от head_hunter на 26.04.07 11:32.

19.04.07
14:07

дай малко повече инфо за продукта - какво съдържа.

19.04.07
14:14

казано от cafu на 19.04.07, 14:07:

дай малко повече инфо за продукта - какво съдържа.

http://www.bodybuilding.com/store/univ/cutsfree.html

19.04.07
15:19

може ли да се комбинира с Scorch

19.04.07
20:09

Еми доколкото съм запознат с този продукт в него има доста зелен чай и synephrine(говоря за скорча)В cuts-a има също горе-долу толкова синефрин,което е добре тъй като синефрина е много ефикасен за изгарянето на мазнини,както сигурно сам знаеш.В кътса има също кофеин и л-карнитин  и доста други глупости :),което добавено към скорча става оптимален фатбърн. продукт.

Според мен ще стане супер яка комбинация. :)

Мнението беше редактирано от Body_Builder на 19.04.07 20:12.

24.04.07
22:57

Ако си от София, може и да се направи?

26.04.07
10:42

Продаден,моля модераторите да затворят темата

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1