Анкета 4: Какви услуги бихте ползвали във фитнеса?

Ако можехте да си го позволите, коя от посочените услуги бихте позвали? Понеже на анкетата не може да има повече от един отговор, ви моля, ако повече услуги ви допадат, да ги опишете по - долу в постовете си. По този начин ще се разбере и коя услуга е с преимущество пред останалите, и общия интерес.

Аз лично мисля, че бих ползвал диетолог, рехабилитатор, сауна и протеинов бар със сигурност.
Умишлено не давам в анкетата отговор “всички” - за да не привлича много внимание :)
Засега това е последната анкетка от серията :) Може да се появят и още, благодаря ви за търпението :)

Аз бих ползвал
Протеинен бар и инструктор.Защото е много важно правилното повторение, големи беди може да ни доведе грешното изпълнение, а и както знаем без протеин нито маса нито релеф нестават :))

_M

28.11.04
13:28

Бих ползвал Фитнес инструктор,Спортен диетолог,Протеин бар и една хубава Масажистка  8)

28.11.04
15:40

Бих ползвал масажист / мануален терапевт и едно ТВ пред кардио уредите =) В моя фитнес няма =(

SK

28.11.04
15:41

Аз бих ползвал спортен диетолог, рехабилитатор, протеинов бар  и сауна.От масажист не се нуждая и ще е излишем разход.

28.11.04
17:29

жалко че в залите в русе има само протеинови барове :((

_M

28.11.04
18:16

ти да не мислиш ,че тия услуги ги има във всичките зали в София?!  :(

Така е, идеята е просто да се проследят предпочитанията ви, също и други предложения ако имате :) Иначе е ясно, че малко зали могат да си позволят всичко :(

29.11.04
02:09

Честно казано, нищо, освен може би протеиновия бар и то рядко. В залата ми има, ама не го ползвам.

29.11.04
02:24

Аз само сауна с кеф ползвам. Иначе рехабилитатор си трябва и е добре ако има в залата. А тренйорат не ми е необходим ,но някав помагач или по-добре хубава помагачка :)) върши работа.
по-здрави

DM

29.11.04
03:03

Аз бих ползвал още 100 те неща които не са изброени тук хаха

25.06.05
09:21

На първо място ми трябва инструктора ( примерно ако няма кой да ме пази над лежанката викам него ) или пък ако не знам някое упражнение точно как се прави или не съм сигурен в нещо ====> веднага го питам...

25.06.05
10:17

Масажист :) може и инструктор ама най добре всичко.

25.06.05
12:31

Евентуално “Спортен рехабилитатор”-консултант. Но само ако е добър професионалист, иначе се губи смисъла.

Сауна също, но на мен не ми е толкова належаща. :)

п.п. Масажист в никакъв случай, единици са хората на които давам да “ми мачка месата” :lol:  :wink:

25.06.05
12:59

на първо място масаж(за мен това е по-добро от секса) и пореинов бар
инструктор и диетолог на тоя етап не бих ползвал защото на тоя етап се справям добре и с ваша помощ момчета и момичета :wink:  8)
това са нещата които най ми допадат а иначе естественоче за глезотия всичко възможно бих си избрал

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1