28.11.04
12:22
Моля ви, посочете в постовете си долу и в кои дни точно посещавате фитнеса, ако имате точен режим
Аз ходя 5 пъти седмично, задължително в дните понеделник и вторним и петък и събота и с вариращ ден между сряда и четвъртък според заетостта и умората.
Мамка му, нахвърлих се на 5 пъти в седмицата, въпреки че понякога ходя и 4, защото не видях че има и специализиран режим.
И как да не е специализиран, като един ден работя от от 7 сутринта до 3 следобяд, на другия ден съм от 11 вечерта до 7 сутринта, почивам и съм от 3 следобяд до 11 вечерта... Ако знаеш метаболизма ми на какво дередже е, понякога имам чувството, че нискогликемичните въглехидрати преди тренировка ги ям преди да ходя да си лягам :lol:
28.11.04
15:26
Аз ходя 5 пъти,но както каза и NoDude! някой път се налага да се отсъства по причини и се разминавам с само 4 пъти от време на време.
Аз ходя 3,5 (три и половина) пъти седмично, т.к. тренирам през ден =)
Т.е. 7 пъти за 2 седмици =)
28.11.04
15:43
Как така три и половина?-три тренировки пълни и една наполовина ли ?
P.S. Разбрах,аз се чуда откаде три и половина а то така било да мерси за пояснението.
Не. Просто тренирам през ден. Ако започна от понеделник, ще съм тренирал 4 пъти за тази седмица (Пон, Сряда, Петък, Неделя), но на следващата, ще съм тренирал 3 пъти (вторник, четв., събота).
Затова излизат 7 посещения за 14 дни. Затова се пошегувах, че са 3,5 на седмица =) Макр че не е шега, ами си е истина :)
28.11.04
22:44
Аз си тренирам 4 пъти седмично и се чуствам страхотно преди като ходих по 5 пъти направо си бях развалина никакъв растеж да не говорим за въстановяване а бе направо като се сетя лошо ми става аре живи и здрави :wink:
Тренирам през ден, тоест се падат 4 пъти в 1 седмица и 3 пъти в следващата седмица. :)