л-карнитин + глутамин

16.04.07
15:58

л-карнитин + глутамин какво мислите за комбинацията.ИСкам още малко да сваля мазнини от корема надолу и да се надуя малко в ръцете,рамото и гърдите!какво ще кажете?

Добра е комбинацията.

IN

16.04.07
19:02

аз също мисля че е добра комбинацията но може и да ко караш без глутамина :P

16.04.07
19:03

Казват, че глутамина е задължителен по време на диета.Не знам ... не съм пробвал....и без него съм си добре.
Иначе е добра комбинация.
Вкарвай по 4гр карнитин дневно и наблегни мноооооого на диетата.

16.04.07
22:50

мерси много за куража момчета след 10 дни ще почна да ги взимам и ще пиша какво става с моето тяло.

17.04.07
16:45

казано от emzo на 16.04.07, 19:03:

Казват, че глутамина е задължителен по време на диета.Не знам ... не съм пробвал....и без него съм си добре.

Естествено, че ще си си добре и без него

То според “сапълмънт” индустрията много неща  са задължителни:

БЦАА преди кардио - задължително!
Глутамин - задължително!
Л-Карнитин - иска ли питане!?

:-/

Ако имаш средства смени глутамина с БЦАА. Иначе и без него можеш да минеш. Качественият протеин обезпечава нуждата от глутамин. Ако е изолат пък не ти трябва и БЦАА.

19.04.07
14:29

а може ли да почна да пия глутамина без  л-карнетина защото нямам търпение да видя дали ще има ефект.Л-карнетина трябва още 1 седмица да почивам  от него.Човека в магазина ми каза че няма защо  да правя почивки за л-карнетина но мисля че това го казва за да купувам повече може би,вие какво мислите?

19.04.07
16:32

казано от NE4ovek на 19.04.07, 14:29:

а може ли да почна да пия глутамина без  л-карнетина защото нямам търпение да видя дали ще има ефект.Л-карнетина трябва още 1 седмица да почивам  от него.Човека в магазина ми каза че няма защо  да правя почивки за л-карнетина но мисля че това го казва за да купувам повече може би,вие какво мислите?

Нали си начсно, че не трябва да очакваш някакви видими ефекти от глутамина. Той най-вече засилва имунната ти система и възстановяването. Затова и го дават задължителен при диети. Само от него просто трябва да се почувстваш възстановен по-бързо от преди, разбира се, ако всичко останало си е същото.

19.04.07
19:02

Не съм пил глутамин, но още отсега да ти кажа, че съм 99.9% убеден, че няма да го усетиш.

Нищо не се усеща от глутамин.

19.04.07
20:35

казано от Jorku на 19.04.07, 19:19:

Нищо не се усеща от глутамин.

Аз съм алергичен към него и това е почти единственият суплемент, който го “усещам” и то доста добре :snake:

Да, забелязах в една друга тема, но при теб е малко по - особено. :D

20.04.07
11:00

тренирам от доста дълго време без да съм взимал никакви добавки.СЕга за 1 път ще взема и за това мисля че може би ще има напредък.

20.04.07
16:30

И аз мисля,че особен ефект няма да има...поне не такъв,какъвто ти търсиш,но дръж ни в течение..кой знае...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1