16.04.07
15:58
л-карнитин + глутамин какво мислите за комбинацията.ИСкам още малко да сваля мазнини от корема надолу и да се надуя малко в ръцете,рамото и гърдите!какво ще кажете?
16.04.07
17:11
Добра е комбинацията.
16.04.07
19:02
аз също мисля че е добра комбинацията но може и да ко караш без глутамина :P
Казват, че глутамина е задължителен по време на диета.Не знам ... не съм пробвал....и без него съм си добре.
Иначе е добра комбинация.
Вкарвай по 4гр карнитин дневно и наблегни мноооооого на диетата.
мерси много за куража момчета след 10 дни ще почна да ги взимам и ще пиша какво става с моето тяло.
казано от emzo на 16.04.07, 19:03:
Казват, че глутамина е задължителен по време на диета.Не знам ... не съм пробвал....и без него съм си добре.
Естествено, че ще си си добре и без него
То според “сапълмънт” индустрията много неща са задължителни:
БЦАА преди кардио - задължително!
Глутамин - задължително!
Л-Карнитин - иска ли питане!?
:-/
17.04.07
18:41
Ако имаш средства смени глутамина с БЦАА. Иначе и без него можеш да минеш. Качественият протеин обезпечава нуждата от глутамин. Ако е изолат пък не ти трябва и БЦАА.
а може ли да почна да пия глутамина без л-карнетина защото нямам търпение да видя дали ще има ефект.Л-карнетина трябва още 1 седмица да почивам от него.Човека в магазина ми каза че няма защо да правя почивки за л-карнетина но мисля че това го казва за да купувам повече може би,вие какво мислите?
казано от NE4ovek на 19.04.07, 14:29:
а може ли да почна да пия глутамина без л-карнетина защото нямам търпение да видя дали ще има ефект.Л-карнетина трябва още 1 седмица да почивам от него.Човека в магазина ми каза че няма защо да правя почивки за л-карнетина но мисля че това го казва за да купувам повече може би,вие какво мислите?
Нали си начсно, че не трябва да очакваш някакви видими ефекти от глутамина. Той най-вече засилва имунната ти система и възстановяването. Затова и го дават задължителен при диети. Само от него просто трябва да се почувстваш възстановен по-бързо от преди, разбира се, ако всичко останало си е същото.
Не съм пил глутамин, но още отсега да ти кажа, че съм 99.9% убеден, че няма да го усетиш.
19.04.07
19:19
Нищо не се усеща от глутамин.
казано от Jorku на 19.04.07, 19:19:
Нищо не се усеща от глутамин.
Аз съм алергичен към него и това е почти единственият суплемент, който го “усещам” и то доста добре :snake:
19.04.07
20:42
Да, забелязах в една друга тема, но при теб е малко по - особено. :D
тренирам от доста дълго време без да съм взимал никакви добавки.СЕга за 1 път ще взема и за това мисля че може би ще има напредък.