Сладко и Солено

19.04.07
17:01

Имам една особеност при храненето, която се вижда доста странна на повечето хора и реших да видя дали тук има някои с моите “наклоности”  :)  Не знам дали не е показател за липсата на нещо в организма или просто е начин на смесване на храните. Ям сладко и солено по едно и също време ... в смисъл кренвирши със сладко от ягоди, кюфтета с кекс, боб с вафли ... и т.н.  На мен ми е много вкусно, но ако някои гледа му става доста странно...

И аз съм така :)

Течен шоколад + сирене + салам + локум е една от любимите ми не особено здравословни комбинации :)

19.04.07
20:29

Сладко и солено си е класика, дай ми стафиди с фъстъци, мед със сирене, сирене с халва или сушени плодове, стой и гледай как ям  :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1