въпросче което чака своя отговор :)

ГП

17.04.07
20:58

пичове имам един въпрос и се надявам някой запознат да ми отговори ...
имам доста мазнини за чистене и взимам Л-Карнитин в тая връзка.от начало започнах с продукта на Биогейм.резултатът беше минимален.след това си взех на ДжейКа от него останах доста доволен. и сега мисля да взема още една опаковка ,но в един магазин ми препоръчаха някакъв на Пауър енд бюти за същите пари като ДжейКа ... някой да изрази мнение МОЛЯ

Темата беше редактирана от Георги Попов на 21.04.07 13:06.

17.04.07
21:04

нищо особено, все пак е БГ продукт. предлагам ти да насочиш вниманието си към някоя американска фирма.

ГП

17.04.07
21:24

е да ама към коя фирма? а и ми казаха че този Пауър едд бюти е американско ???

AS

17.04.07
22:37

Български е.А вие това изобщо за добавка ли го имате карнитина.. :) При сваляне си е просто задължителен.

Мнението беше редактирано от asdfg на 17.04.07 22:38.

18.04.07
06:15

Защо да е задължителен?Много хора са стигнали до извода, че им трябват по над 4гр и изобщо не си го купуват, щото маса пари трябва да дадат.

А пък някой дето има 10-15 излишни килца пие 2 пъти по 500мг и вика голяма работа е карнитина.Еми сори ама диетата е голямата работа.

Мнението беше редактирано от emzo на 18.04.07 06:16.

AS

18.04.07
06:29

Чак пък маса пари..Ама не е и евтин де.А фет-бърнарите да не би да са по евтини..

Не е задължителен разбира се. Нали за това им казват добавки. Служат като допълнение към всичко останало.

18.04.07
13:20

е да ама към коя фирма?

Аз в момента пия на Universal Nutrition, не е кой знае какво, но за цената си е добър. може да помислиш и над л-карнитина на NOW,Optimum,Best Body Nutrition (1 l). Вече при американските продукти няма кой знае каква разлика, така че което ти идва по-евтино него си вземи.

ГП

18.04.07
19:45

Аз в момента пия на Universal Nutrition, не е кой знае какво, но за цената си е добър. може да помислиш и над л-карнитина на NOW,Optimum,Best Body Nutrition (1 l). Вече при американските продукти няма кой знае каква разлика, така че което ти идва по-евтино него си вземи.

Мерси братле ето това питах гледам другите са се разприказвали  ;-P но няма лошо,да се обсъдят и други теми.
направо ще задам и друг въпрос въпреки че не е за тая част от форума :).Един приятел който доста от преди мене тренира ми каза че докато чистя може да ям фъстъци едва ли не на корем... възможно ли е това да е истина ?

18.04.07
20:01

не е точно така, фъстъците и като цяло ядките са добър източник на ненаситени мазнини.Приложими са при НВД за набавяне на мазнини, стига да не надвишаваш дневната си доза. Също добър източник на полезни мазнини са зехтинът ( без топлинна обработка ),сусам,рибено масло и т.н. ;)

ГП

18.04.07
20:26

:-) мхмм а как да си сметна дневната доза  :-) ?не съм мн запознат с тея неща  :-) или примерно някакъв грамаж ми кажи горе доло аз съм 97 килограма в момента  :-)

19.04.07
21:39

40гр мазнини макс на ден, грубо при 70-80кг човек, 0,5г мазнина на кг при НВД.2 пакетчета фъстъци по 25 стотинки = 40+ гр мазнини, тай че едно пакетче на ден те устройва :)
Между другото запознат ли си с това,  че тялото се пристрастява към L-Carnitine и спира да действа след определено време което е различно за всички ?

20.04.07
06:20

казано от ivopz на 19.04.07, 21:39:

40гр мазнини макс на ден, грубо при 70-80кг човек, 0,5г мазнина на кг при НВД.

Aре стига глупости !
Как ще си допълни калориите за деня ?
С въглехидрати - ок, но няма да е НВД.
С протеин - ок, ама трябва да яде над 600гр месо, а да не споменавам, че ще го прахосва.
Какво остана ? -  мазнини.

Няма точна стойност за мазнините.Изчисляват се след като се изчислят:
отрицателния калориен баланс
белтъчините
въглехидратите
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мнението беше редактирано от emzo на 20.04.07 06:21.

ГП

20.04.07
08:12

олелеле пичове в какъв филм ме вкарахте  :cheese: аз не смятам такива неща (поне за сега) вече може и да го правя.но да за Л-Карнитина съм запознат и в тоя смисъм взимам 1 опаковам за 2 свдмици след това 2 седмици почивам и пак така ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1