ON 3in1

16.01.07
21:50

става въпрос за глутамин таурин креатин смятам утре да си го купя нека някои ак о го е пи лда сподели мение и да ми акйе как да го пия или то си пише на опаковката

16.01.07
23:31

Ами аз изпих две такива.Помогна ми да си възвърна 10кг тежест на лежанката (след първата опаковка) ,но след това не съм качил и кило  :x Но ти ако искаш пробвай ,може да има по-добър ефект при теб ,все пак има и други фактори които влияят

16.01.07
23:37

[quote author=“nesone”]става въпрос за глутамин таурин креатин смятам утре да си го купя нека някои ак о го е пи лда сподели мение и да ми акйе как да го пия или то си пише на опаковката

те са 3-те в една така ли ? И каква цена излизат за 1 месец ако може да ми кажеш.

FZ

17.01.07
12:26

[quote author=“nesone”]става въпрос за глутамин таурин креатин смятам утре да си го купя нека някои ак о го е пи лда сподели мение и да ми акйе как да го пия или то си пише на опаковката

Добро е .Пие се две чаени лъжички преди и след тренировка .

17.01.07
14:59

[quote author=“martivr”][quote author=“nesone”]става въпрос за глутамин таурин креатин смятам утре да си го купя нека някои ак о го е пи лда сподели мение и да ми акйе как да го пия или то си пише на опаковката

те са 3-те в една така ли ? И каква цена излизат за 1 месец ако може да ми кажеш.

ми аз го взех 50лв 600грама

ако прибавя и протеин  ефекта по добър ли ще е

РО

17.01.07
15:03

[quote author=“nesone”][quote author=“martivr”][quote author=“nesone”]става въпрос за глутамин таурин креатин смятам утре да си го купя нека някои ак о го е пи лда сподели мение и да ми акйе как да го пия или то си пише на опаковката

ми аз го взех 50лв 600грама

ако прибавя и протеин  ефекта по добър ли ще е

Естествено.

BU

05.02.07
14:02

тея 600 гр за колко време стигат ?

KI

20.04.07
07:53

аз го пих един месец този продукт, като го съчетах и с добра диета и мога да кажа, че през този период най-много качих, и най-много останах доволен.
Много се чудих дали за същите пари да си взема протеин, но реших да хапвам здраво  месо, яйца... да пия млеко. И смятам че не съм сгрешил.  Останах много доволен и винаги когато имам възможност ще си го взимам.
Пък и яко ме изкефи, че ми дава енергия за целия ден.  Ни ми трябва ред бул като ходя на диско, ни нищо. Тренирам си. Пия си  “3 в 1” ем си качам, ем енергия яко.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1