16.01.07
21:50
става въпрос за глутамин таурин креатин смятам утре да си го купя нека някои ак о го е пи лда сподели мение и да ми акйе как да го пия или то си пише на опаковката
Ами аз изпих две такива.Помогна ми да си възвърна 10кг тежест на лежанката (след първата опаковка) ,но след това не съм качил и кило :x Но ти ако искаш пробвай ,може да има по-добър ефект при теб ,все пак има и други фактори които влияят
[quote author=“nesone”]става въпрос за глутамин таурин креатин смятам утре да си го купя нека някои ак о го е пи лда сподели мение и да ми акйе как да го пия или то си пише на опаковката
те са 3-те в една така ли ? И каква цена излизат за 1 месец ако може да ми кажеш.
17.01.07
12:26
Добро е .Пие се две чаени лъжички преди и след тренировка .
[quote author=“martivr”][quote author=“nesone”]става въпрос за глутамин таурин креатин смятам утре да си го купя нека някои ак о го е пи лда сподели мение и да ми акйе как да го пия или то си пише на опаковката
те са 3-те в една така ли ? И каква цена излизат за 1 месец ако може да ми кажеш.
ми аз го взех 50лв 600грама
ако прибавя и протеин ефекта по добър ли ще е
17.01.07
15:03
[quote author=“nesone”][quote author=“martivr”][quote author=“nesone”]става въпрос за глутамин таурин креатин смятам утре да си го купя нека някои ак о го е пи лда сподели мение и да ми акйе как да го пия или то си пише на опаковката
ми аз го взех 50лв 600грама
ако прибавя и протеин ефекта по добър ли ще е
Естествено.
05.02.07
14:02
тея 600 гр за колко време стигат ?
20.04.07
07:53
аз го пих един месец този продукт, като го съчетах и с добра диета и мога да кажа, че през този период най-много качих, и най-много останах доволен.
Много се чудих дали за същите пари да си взема протеин, но реших да хапвам здраво месо, яйца... да пия млеко. И смятам че не съм сгрешил. Останах много доволен и винаги когато имам възможност ще си го взимам.
Пък и яко ме изкефи, че ми дава енергия за целия ден. Ни ми трябва ред бул като ходя на диско, ни нищо. Тренирам си. Пия си “3 в 1” ем си качам, ем енергия яко.