19.04.07
18:53
Като се замисля пия проетеин много редовно. Общо взето не съм спирал от доста месеци.
Като марка съм си избрал Universal Nutrition, защотото до колкото знам са най-добрите тук.
Въпроса ми е има ли някаква опасност от дълъг прием, че ми се въртят в главата разни неща като задръстване на бъбреците, подагра и някакви други неприятни истории?
Особеното при мен е, че ми се случва да спирам тренировките от време на време за седмица-две, през които не пия протеин.
19.04.07
19:13
И при протеина трябва да се спира за почивка все пак. Ако толкова много месеци си карал на протеин спри за 1-2 и после пак. Даже 2 ми се виждат много.
Мой съвет е, въпреки, че спираш тренировки за 1-2 седмици - пийвай си по дозичка протеин на ден.
Пий си го, протеина нищо не ти товари, все едно да спреш да ядеш за да не ти се пренасити организма на храна:) Ако всичко е в нормални граници няма проблем. Иначе съм чувал 1000 глупости, че приема на протеин водел до закърняване на стомаха и едва ли не после няма да можеш да обработваш белтъците от храната и т.н., но това е като версията на диетолозите, че 0,8гр протеин на телесно тегло е достатъчен:) На мен не ми е достатъчен, вярвам и на повечето от Вас:)
22.04.07
21:32
казано от Topolata на 20.04.07, 19:45:
Пий си го, протеина нищо не ти товари, все едно да спреш да ядеш за да не ти се пренасити организма на храна:) Ако всичко е в нормални граници няма проблем. Иначе съм чувал 1000 глупости, че приема на протеин водел до закърняване на стомаха и едва ли не после няма да можеш да обработваш белтъците от храната и т.н., но това е като версията на диетолозите, че 0,8гр протеин на телесно тегло е достатъчен:) На мен не ми е достатъчен, вярвам и на повечето от Вас:)
Достатъчен е да живееш. Ти кво си мислиш, че имат предвид?