20.04.07
18:46
аз сам от типа хора леко закругленички и леко висок (188см и 85 кг).Реших да започна да правя кофички за да мога да стегна гурдите почнах с 5 пети по полжин 5 по 1 ,5 по 2 ,5по 3 един ден реших да се уморим здравата направих 5 по 3 и последна серия мах но то4но преди да вдигна 10тата и силна болка ме прониза в гурдите .Паднах :( ... после болката ме дарйа 5 мин и отмина на следващият ден отидох пак качих се и една не можах да направя поради същата болка раших да почина 4 дена но пак сущото починах 1 седмица но пак сущото затова реших да потарся помош от по опитни .Моля ви помогнете :( !!!
Потърси помощ от Лекар. Нещо си се контузил . Няма смисъл тука да разискваме врели-некипели.
Човече, почини малко - поне седмица-две и започни с кофичките. Тренирай си другите мускулни групи - просто гърдите ги остави за известно време.
Вече са ти казали най-интелигентното което може да направиш е да отидеш на лекар.
Иначе преди години съм изпитвал НА ПРЪВ ПОГЛЕД същия проблем. Пак кофички, пак слаба мускулатура. Болката беше такава, че се си помислих, че съм счупил нещо. Чак ми причерня пред очите, прежълтях и т.н. от болка. Симптомите същите. Само дето на следващия не съм можел да отида пак, тъй като едвам можех да си използвам ръката.
Причината беше, силно разтежение на гръдния мускул. Починах месец-2 и за щастие се възстанових.
П.П. Идеята след трявма да отидеш пак да правиш същото упражнение си е доста лоша, мен ако питаш.
21.04.07
09:20
Кофичките са едно от упражненията, с което много трябва да се внимава. Едно заради разтежението на гърдите и второ заради лактите.
21.04.07
17:44
Ами както вече ти казаха отиди на лекар. Но според мене си си разтегнал гръдния мускул. Преди година и половина имах същия проблем. Бях се правил на мъж в залата и си бях контузил предмишниците. Ако някои ме хванеше за ръката дори и леко се дърпах като ощевен. Контузията ми премина за около месец и половина.