28.11.04
20:38
-ръст
185 см
-тегло
65кг
-възраст
16г
-гръдна обиколка
94см
От седмица взимам креатин и протеин (на Универсал, 98 процентов).
Както сигурно се досе6тате съм доста слаб искам да ка4а малко(а ако може и много:) маса.
Проблемът е там 4е съм втора смяна и ми остава съвсем малко свободно време. На практика от 7 до 13 4аса ако приеме 4е изоб6то не у4а :).
Тренирам 3 пъти седми4но от 10 до 11 4аса сутринта.
И въпроса е какво да ям за толкова малко време сутрин преди тренировка ?!
Оправй си заглавието! Спазвай правилата във форума.
по-здрави
емил_мло
с едно-две хранения не става, дори те да са много обемисти /което не е добре/. Помисли върху възможносттта да си носиш храна в училище, едва ли ще си единствения който го прави, а и не е трудно - сандвич с пълнозърнест хляб и пилешко филе, ядки, извара, плодове, има много възможности.
Не пишеш какъв ти е стажа /ако не е голям остави креатина, рано ти е още/, нито какъв ти е сегашния хранителен режим, за да може форума да го обсъди и да ти помогни да го подобриш.
06.12.04
10:43
HRMaM_HuK
здравей .
Аз те съветвам да си купуваш кисело мляко и банани докато си на училище.Яж по 4 кисели млека с 4 големи банана (като ги разделиш на 2 хранения) и ще се чувстваш много добре.
Успех. :)
13.12.04
17:21
Привет, мисля, че няма нищо странно в това ,че ходиш на училище и тренираш, всичко е вьпрос на организация.Ако искаш да покачиш килограми , трябва да спазваш няколко основни фактора- 1во ядене-7,30-овесени ядки , нещо от този род по виглехидратно, 2ро ядене-9ч.-да бьде комплексно зареждане.9,40ч.-5гр.креатин+декстроза-25гр.10ч.-11ч.-тренировка.веднага след това отново креатин + декстроза.Пропуснах да ти кажа , успоредно с креат. и декстр.и вземаи и някакьв геинер , само да не е бьлгарски .След това започват ядене на по 3ч.В твоя случаи няма голямо значение какво ядеш , за твоя бьрз метаболизьм малко повече вьглехидрати няма да ти навредят.Вкараи още поне два приема на геинер и протеин.Тренировката ти препорьчвам да бьде само от основни базови упражнения, за всяка муск.група по едно упражн.в 3 серии, нищо повече от това.Гарантирам ти за 1 мес. поне 3-4 кг.ще качиш.Успех...