След НВД...

20.04.07
15:08

Тук очаквам мнения и личен опит за периода след диетата...при повечето тя завършва около юни предполагам...Понеже на мен ми е сефте да чистя и никога не съм разграничавал период за релеф и за маса,а винаги съм поддържал задоволителен релеф през цялата година...ще ми е интересно да чуя вашите мнения...Аз лично мисля да намаля бяганията си от 3 седмично по 30 мин на 2 по 10 мин,за да не изгарям маса и тн.Другото интересно....след релефа мисля да използвам ефекта на гъбата...да кача няколко килограма мускулна маса...А да...по време на самата диета има един момент ,в които се спира Л-карнитина за известно време поради привикване......чудех се дали ще е удачно изполването на клен или комб ефедрин,кофеин,аспирин в тоя период...Въобще ще се радвам да споделите впечатления...

Темата беше редактирана от Rocky^ на 20.04.07 15:08.

AS

20.04.07
15:11

Че кво ти пречи и по време на карнитина да приемаш клен и ефедрин ? :)

20.04.07
16:13

Нищо не ми пречи:) Идеята е да приемам клена,когато не взимам л-карнитина.

20.04.07
19:42

вариянт при почивката от карнитина е и някакъв термогенен бърнър примерно

20.04.07
21:52

Не се коментират в този форум кленбутерола и ефедрина, но ако ги взимаш заедно с л-карнитин и кафе и аспирин в един ден може нищо чудно и да гушнеш букета.

21.04.07
09:09

ivopz,нямам никакви намерения да ги взимам всичките заедно..чети какво пиша..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1