Искам да кача бързо

TA

02.04.07
20:22

Ами аз тренирам от 4 месеца и не виждам никакъв ефект.Мисля да започна с химията , по-точно с някой протейни и се надявах да ми предложите нещо ефикасно.Между другото аз съм на 15 год.

02.04.07
20:25

ПРОТЕИНИТЕ НЕ СА ХИМИЯ ! А по темата трябва да ядеш повече и може да си земеш хубав суроватъчен протеин + креатин. тва е от мен  ;-P

Явно имаш бърз метаболизъм. При теб най - важно е храненето. Наблягай на въглехидрати и белтъчини. Яж по 6-7 пъти дневно. Може да взимаш декстроза след тренировка.
По - директно по темата - не знаем с какви пари разполагаш. Предполагам не са много. Хубавите протеини са скъпи. От евтините файда никаква.

02.04.07
20:35

казано от Jorku на 02.04.07, 20:30:

Наблягай на въглехидрати и белтъчини.

това кво ще рече кви храни тряа да яде

Ориз, картофи, извара, месо, сирене, кашкавал, мляко, банани(много им се радвам аз лично напоследък), леща, яйца.

02.04.07
21:01

може и бобецссссссссссссссссссс  :lol:

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 02.04.07 21:02.

TA

04.04.07
06:53

Еми мерси на всички за информацията :)

IN

04.04.07
09:22

Да кажем че имам към 50лв а месец за протеини или креатин или аминокиселини. Но не разбирам кажете ми кое е з акачване на тегло и то бързичко на 17съм. 175 60 кила :((( И искам да кача към 10тина кила

04.04.07
10:01

Първо си осигури добра храна  4-5 пъти дневно, след това можеш да мислиш за добавки. Например сурватъчен протин + амино киселини. Ако си с бърз метаболизъм може да взимаш гейнер + креатин след тренировка и сутрин. И тренировката за маса е важна, но това е за друг раздел.

21.04.07
08:43

аз ще ти дам съвет, че трябва да си отвориш апетита за да се харниш повечко .
вземи си перитол - това е лекарсво против алергия, няма да ти навреди изобщо, но страничното му действие е почти постоянен глад . от него би трябвало да си яде постоянно и всичко . струва 3,00 лв в аптеките . достатъчно е да пиеш сутрин и вечер по 1табл. - повече няма смисъл . т.е. и 20 табл да изпиеш ефекта ще е един и същи .
и аз отскоро се чудя как да се накарам да ям, като не им се яде - и сега е сетих за това . мисля че действа идеално за целта .
започнах да го пия от два дена и вече постоянно мисля за храна .

ти пак си взимай протеините и там квото трябва .

MO

21.04.07
08:46

Това никак , ама никак не е безобидно лекарство.

21.04.07
09:53

и кво му е на лекарството ?!
та то се дава на деца против алергия ?!

MO

21.04.07
10:07

Има доста странични ефекти в сравнение с по-новите антихистаминови -сънливост, седация , замаяност, нарушение в координацията, безсъние ,главоболие, обриви, сърцебиене, сухота в устата, запек, гадене, задръжка на урина.Как ти се струва?Страничен ефект е и увеличения апетит , защото това си е лекарство в крайна сметка. Сигурно го изписват разни мухлясали доктори дето в последните 20 години нищо ново не са научили.

Мнението беше редактирано от motikata на 21.04.07 10:09.

25.04.07
18:45

Здравейте ...видях ,че има доста теми по моя въпрос ,ноне ми доставиха нужния отговор...и за да не пускам нова тема реших да пиша тук: )
Та:
Ходя на фитнес от миналата година(като редовно съм ходил около 6 месеца)после спрях  защото почнах да тренирам Муай тай и не ми оставаше време за фитнес.И така.... още докато ходих на фитнес ядох по разни хранителни програми,но не качих никакви килограми.Сега като ходя на тези тренировки(а те са доста тежки)пак ям(но не по програма)ям по 6-7 пъти на ден ,но пак немога да кача килограми и съм решил да взема нещо защото вече незнам:)
Та какво бихте ми препоръчали,че да кача поне 10 кила (но гледаите да не са някви добавки от 1000лв :) )
а за мен на 16 съм 178 58 кг. :(
Благодаря предварително :)

BTW:колкото по ефикасниса толкова по-добре(смисъл ефекта да е по -бърз :) )

Мнението беше редактирано от dolty на 25.04.07 18:47.

KL

25.04.07
23:07

Ако искате да качите 10кг за 2 месеца и то ЧММ, трябва да сте чудо на природата или да взимате анаболи, което ще ви е*е природата.
Ако толко искате да качите много бързо, взимате креатин,суроватка,млечно-яйчен протеин,амино киселини, ама трябва и пари да имате за всичко това. Иначе избирате 1 или 2 от тях и блъскате.

28.04.07
23:20

белия равнец и блатния аир увеличават много както апетита, така и усвояването на веществата.

15.05.07
13:30

Земете си една бирена мая(ако ви действа) и не се занимавайте с глупости . А пък dolty aз съм две години по-малък от тебе и сам 60 кила и сам висок 165.

Мнението беше редактирано от NRG на 05.04.09 14:37.

17.05.07
20:06

Здр.Знам че въпроса ми е тъп и може би безмислен за някой от вас но ме интересува и искам да разбера това което искам дали може да стани.Тренирал сам 2-3 месеца и от 3 седмици спрях защото нямам достатачно време вмомента,интересува ме сега ако взема някаква добавка(надявам се да ми кажете каква) за покачване на маса дали ще има някакав ефект и какав ще е той.От приятели чувам че някви витамини имало.
  Незнам дали някой ме разбра кво искам щот и аз не моа разбера . С две думи искам да пия нещо с което да налея малко. На 16 години сам 174см 65кг

MR

18.05.07
09:38

казано от barni на 17.05.07, 20:06:

Здр.Знам че въпроса ми е тъп и може би безмислен за някой от вас но ме интересува и искам да разбера това което искам дали може да стани.Тренирал сам 2-3 месеца и от 3 седмици спрях защото нямам достатачно време вмомента,интересува ме сега ако взема някаква добавка(надявам се да ми кажете каква) за покачване на маса дали ще има някакав ефект и какав ще е той.От приятели чувам че някви витамини имало.
  Незнам дали някой ме разбра кво искам щот и аз не моа разбера . С две думи искам да пия нещо с което да налея малко. На 16 години сам 174см 65кг

Без тренировка не можеж да качиш мускулна маса каквато и добавка да пиеш

18.05.07
10:18

Ок ами ако почна кво да пия , как да го пия, кога да го пия и по колко да го пия

MR

21.05.07
08:45

казано от barni на 18.05.07, 10:18:

Ок ами ако почна кво да пия , как да го пия, кога да го пия и по колко да го пия

Най -добре започни с гейнер.Използвай такъв при който съотношението между протеина и въглехидратите да бъде около 20-30:80-70 .Пий го според указанието на опаковката .Не забравяй ,че това е само добавка и без правилно хранене,тренировка и възстановяване  не очаквай големи резултати :coolsmile:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1