100% усвояем белтък - вашето мнение

20.04.07
19:55

Тъй като имам познат, който е близък до българската фирма Royal Elitis, която съм споменавал няколко пъти и има възможност да вземе един от новите им продукти, който отново е насочен към отборът ни по щанги, а именно 100% усвояем белтък, суроватъчен е и наистина ме увериха, че е нещо уникално. Дозата от 50гр. струва около 2,50лв. Та въпросът ми е струва ли си да се пробва според Вас. Това е и междудругото фирмата, която направи течен екдистен със страшна концентрация, мишките щели да се избият, ама една опаковка за 20 дни е 600лв:) И все пак мнение дали да пробвам? Хем добри неща чувам, хем малко на приказки от 1001 нощи ми звучи.

20.04.07
20:10

Супер! - България започва да засенчва САЩ, виждате ли, има файда от Евросъюза  :lol:  Взимай и после сподели резултатите!

20.04.07
21:28

Пробвай...аз лично съм скептично настроен относно качествени български продукти в тая сфера в близкото бъдеще.В България всеки гледа да ти вземе парите и да е на аванта.От това,което си написал ако правилно съм разбрал..1кг протеин е 50 лева..хич не е евтино за български протеин.

21.04.07
10:19

100% усвояем белтък вече има - яйчният белтък. Пробвай и от другото, само 2.50 лева са, обаче ти как ще разбереш, че го усвояваш на 100% ?

21.04.07
10:27

Няма такова нещо като 100 % усвояема храна. Белтъка от яйцето се приема за 1-ца, защото е най-близко да 100-те % и всичко останало се сравнява по него. Друг въпрос е какво са няколко %-та “между приятели”, така че можеш спокойно да пердашиш подобен протеин, но как ще си сигурен, че той ще е това, за което го представят???

21.04.07
10:39

Или казано по друг начин - кое е по-добре: 70 грама белтък, който се усвоява на 70-80% и струва 2 лв, или 50 грама белтък, който (да допуснем, че) се усвоява на 100% и струва 2.50 лв?

(първото е пилешко филе)

21.04.07
12:49

Прави сте всички, но ми е интересно наистина защо формулират продукта като нещо ново и невиждано. Както и че една доза задоволява всички дневни нужди, което е странно, или не разбират нищо от това, което правят или твърдят нещо неразумно:)

21.04.07
14:31

казано от Topolata на 21.04.07, 12:49:

Прави сте всички, но ми е интересно наистина защо формулират продукта като нещо ново и невиждано.

За да го реализират в тази ниша от пазара, състояща се от хора, които пробват всичко ново и невиждано.

казано от Topolata на 21.04.07, 12:49:

Както и че една доза задоволява всички дневни нужди, което е странно, или не разбират нищо от това, което правят или твърдят нещо неразумно

50 грама протеин на ден е дневната нужда според асоциацията по храните и лекарствата в САЩ - FDA. Тук да не би някой да кара на 50 грама протеин на ден?

Мнението беше редактирано от Louie на 21.04.07 14:37.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1