21.04.07
09:40
От няколко месеца ходя на фитнес и досега не съм взимал никакви добавки. Колебах се за креатин,но нещо много му се плаша, а и ми казаха,че пълнил мускулите с вода и стояли като изкуствено напомпани. Та въпросът ми е добре ли ще е СЛЕД тренировка да взимам суроватъчен протеин. Ще помоля също да ми препоръчате някой добър,за да има възможно най-добрия ефект.
21.04.07
09:41
Добре е. Champion nutrition, Dymatize, ON…. разгледай раздела и темите за протеини и ще се ориентираш.
21.04.07
10:29
Ок мерси.Последните ми въпроси са: Дали с него ще имам по-голям напредък,отколкото сега,когато не взимам нищо,? И нали няма вероятност от него да се качи мазно? Аз лично така като си мисля,би трябвало да има по-голям ефект(не че сега е незабележим),тъй като доколкото знам спомага за възстановяване на мускулите.
Ако запазиш точно сегашния си хранителен режим, прибавянето на протеин след тренировка ще е в плюс. Дали ще има по-голям напредък не зависи само от храненето. Ако ще го пиеш само след тренировка, най-голям ефект ще има, ако прибавиш и глюкоза.
казано от Kevin_Kostner на 21.04.07, 10:29:
Ок мерси.Последните ми въпроси са: Дали с него ще имам по-голям напредък,отколкото сега,когато не взимам нищо,? И нали няма вероятност от него да се качи мазно? Аз лично така като си мисля,би трябвало да има по-голям ефект(не че сега е незабележим),тъй като доколкото знам спомага за възстановяване на мускулите.
При правилен хранителен режим, от суроватъчен изолат мазно НЕ се качва.
26.04.07
19:06
Аз в момента нямам хранителен режим. Днес си купих протеина и от утре ще го пия след тренировка