05.09.06
09:52
трябва ми нещо за тренировки на открито и ако е възможно на прилични цени.
ще съм благодарна, ако дадете някакви предложения, защото досега съм си тренирала вся в зала по разни клинчета и тениски
мерси!
05.09.06
11:10
Ами такива неща има в повечето фитнеси,в нашия масъл арт приемрно си има всякакви екипировки,а иначе по-добре кажи от къде си за да те насочат по добре хората
Ами провери в някой спортен магазин - например MUSAHI тиииит скрита реклама стана , но имаше някакви облекла там
Поздрави
05.09.06
11:31
А какво ти пречи да продължиш да трнеираш с тениска и клинче ?
идята е да ти е удобно ... това с мусашито не ти го рпепоръчвам защото цените там просто не са прилични :lol: :lol:
05.09.06
12:06
[quote author=“JiVk0”]А какво ти пречи да продължиш да трнеираш с тениска и клинче ?
идята е да ти е удобно ... това с мусашито не ти го рпепоръчвам защото цените там просто не са прилични :lol: :lol:
Е най-смешно е кат видиш едни тотални аматьори,облекли си спортните екипи на нутрим и блъскат с 30 от лежанка,но важното е,че са с екипи на нутрим,фитнеса няма значение,теа ми са най-смешни:)
[quote author=“Nikito1”][quote author=“JiVk0”]А какво ти пречи да продължиш да трнеираш с тениска и клинче ?
Е най-смешно е кат видиш едни тотални аматьори,облекли си спортните екипи на нутрим и блъскат с 30 от лежанка,но важното е,че са с екипи на нутрим,фитнеса няма значение,теа ми са най-смешни:)
Чак пък толкоз смешно...хубаво е да са си екипирани хората, но наистина смешен е един тип на реклама за ABнезнамкво си(ВС Телешоп), дето е с ХХХХХL блузка, тип културистична...а прилича на пенсиониран играч на тенис на маса. :lol:
Спортни магазини -> бол.
За тренировка на открито, не знам точно каква по-специфична екипировка би ти потрябвала.
05.09.06
16:56
по центъра, разбирано от орлов мост до ЦУМ, би било идеално
виждала съм да висят разни в онзи магазин в безистена на Пиротска в началото, ама там “обслужващият персонал” е адски неприятен и имам 4увството, че ако се задържа там повече от 5 мин, ще ме убият с поглед.
под спортни екипи имах предвид по-скоро нещо като ангуц или панталон със суитчер от ония, които не задържат потта, ох, надявам се да ме разбрах те - трябва ми хем да е по-плътно, хем да не ми държи мокро докато тичам
05.09.06
17:40
[quote author=“cranberrry”][quote author=“JiVk0”]А какво ти пречи да продължиш да трнеираш с тениска и клинче ?
мисля, че малко ще ми е хладничко навън с къси шортички и потниче, нали
ами анциг и анорак ... :)
05.09.06
22:27
така де, ама такива неща не съм си купувала от времето, когато ходех на даскало и ми трябваше анцуг за физи4еското :oops:
05.09.06
22:40
АнцуНг се пише баце :P ,но това няма значение.
Относно спортните екипи,има доста в Метро.
05.09.06
23:24
Найк, Адидас, Рийбок, Лото.. безброй са трябва само да си харесаш... А ако си женка си пазарувай от Найк...
06.09.06
01:05
малко соленко ще ми излязат, ама като си представя по колко пари давам за кифленските дрехи, тва да мие проблема
[quote author=“BB_SenTineL”][quote author=“cranberrry”]така де, ама такива неща не съм си купувала от времето, когато ходех на даскало и ми трябваше анцуг за физи4еското :oops:
в интерес на истината се пише без Н, тъй като идва от немското Anzug, Което ще рече костюм, ама тва са подробности
Не пускай поредни постове !!!! Прочети и спазвай правилата !!! Обединих ти поста
ASTOR
Мнението беше редактирано от ASTOR на 20.04.07 19:57.
Аз бих те посъветвал да си вземеш готин и качествен екип,защото:
1.По-удонби са.
2.Не стават на развлечени парцали за 3 седмици.
3.След много кратно пране и остават в същата форма.(Преди време си бях взел дълго долнище на М.... и след 3 пранета стана 7/8 ми - панталони за наводнение :-) )
А и все пак евтиното излиза скъпо.
Относно марката бих ти препоръчал “Reflex” , но това вече е въпрос на вкус :-)
казано от Nikito1 на 05.09.06, 12:06:
[quote author=“JiVk0”]А какво ти пречи да продължиш да трнеираш с тениска и клинче ?
Не е ли по-важното, че въобще са отишли да тренират. Пък нека екипа им дава самочувствие и да ги надъхва :)
Не пускай поредни постове !!!! Прочети и спазвай правилата !!! Обединих ти поста
ASTOR
Мнението беше редактирано от ASTOR на 20.04.07 19:58.
казано от MOHCTAPA на 19.04.07, 10:49:
казано от BB_SenTineL на 05.09.06, 22:40:
[quote author=“cranberrry”]така де, ама такива неща не съм си купувала от времето, когато ходех на даскало и ми трябваше анцуг за физи4еското :oops:
Анцуг - няма “Н”. В множествено число не казваш анцунзи, а анцузи.
И аз така викам :-)
Мнението беше редактирано от BobaN на 19.04.07 11:29.
казано от Manve на 19.04.07, 08:47:
Аз бих те посъветвал да си вземеш готин и качествен екип,защото:
1.По-удонби са.
2.Не стават на развлечени парцали за 3 седмици.
3.След много кратно пране и остават в същата форма.(Преди време си бях взел дълго долнище на М.... и след 3 пранета стана 7/8 ми - панталони за наводнение :-) )
А и все пак евтиното излиза скъпо.
Относно марката бих ти препоръчал “Reflex” , но това вече е въпрос на вкус :-)
А защо не си вземе нещо на О’Нийл или Найк правено в САЩ, излиза почти без пари има-няма 250-300лв и нагоре екипа.
Няма какво да се охарчвате. Едни памучени дрехи от някои евтин магазин и всичко е ок. И на колегато от горе ще му кажа:
1/ Това с което съм в момента и тези които съм бил назад в годините винаги са били достатъчно удобни. Тоест изобщо не ми е боло дискомфортно.
2/ Примерно ацуга ми ‘’Найк’’ от Китай за някой и друг лев, 80 процента памук и изобщо не е видимо износен. Тренирал съм всичко от кънки на лед до футбол на стадион с настилка като на червен корт
3/Смалил се е съвсем малко, пренебрежимо. Това е нормално - памук. Ако не се смалява, значи просто е някаква изкуствена материя, която може да не толкова подходяща за кожата.
Това е моят съвет.От дълги години съм по залите и съм стигнал до този извод относно екипа.
Които иска да носи нещо хубаво и удобно няма как да го купи за “някой и друг лев”.Проблемът е в това,че дори да платиш нещо достатъчно скъпо и да е фирмено и марково,пак може да е произведено в Китай.
Към “колегата” който ме цитира по-нагоре-
Всеки има право да тренира с какжото си иска,стига да не пречи на околните.За мен тренировката е много важно нещо и е въпрос на самоуважение да изглеждам и се чуствам добре.
Моите позедрави за твоят анцуг “Найк” от Китай за някой друг лев-пожелавам ти да издържи още дълги години тренировки в наи-различни спортове-поне толкова колкото е издържал.Важното е да те кефи и да се чустваш добре.
Лично аз предпочитам да си сменям екипите,когато започнат да се захабяват /ако ги переш прекалено често разбира се /ида не тренирам различен спорт с един и същи екип,но всичко е въпрос на личен избор.
О’ниил наистина са уникални и качествени дрехи.
19.04.07
17:59
Аз използвам стари дрехи. Износени, но удобни тениски или потници. Не виждам особен смисъл да се влагат пари във фитнес облекло. Все пак, ходим в залите, за да правим упражнения, а не да си показваме дрехите. Така мисля аз.
Е добре към колко пари излиза 1 долнище от плат(не от шушляк) и да не е “пума”, “найк” или някое свърх скъпо
казано от mitaka101 на 19.04.07, 20:57:
Има един магазин за български спортни дрехи на нормални цени в центъра. От съдебната палата тръгваш по Цар Асен (първата успоредна на Витишка) в посока НДК. На около 20-30 метра от лявата страна.
Благодаря, mitaka101 !
Днес минавах наблизо и се отбих в магазина.
Определено ми харесаха екипите, които продават и си купих.
По-здрави!