21.04.07
13:34
аз съм на 16 години тренирам от половин година и отначало мислех да не вземам протеини и така нататък ама виждам че ефекта е нищожен за половин година некви 2 см на ръка и затва се навих да зема нещо да пробвам ама не знам какво!!! искам да попитам взех си бирена мая и витамини б комплекс ще мога ли да ка4а малко мускули ако не поне ми кажете кво да зимам не съм съгласен само на бенаболи!!!целта ми е да направя по-големи ръце и гръб!!!предварително благодаря!!!!!
Темата беше редактирана от petar4o на 21.04.07 13:38.
21.04.07
16:32
Като начало вземи прочети за храна и тренировки. Бас държа, че си нямаш и представа от тия неща. В този форум анаболи не се обсъждат.
послушай Jorku, щото за 6 месеца само 2 см да си направил ... или бъркаш в тренировката или в храненето (или и в 2те) ;)
казано от CrazyS на 21.04.07, 16:44:
послушай Jorku, щото за 6 месеца само 2 см да си направил ... или бъркаш в тренировката или в храненето (или и в 2те) ;)
Почивката също е важна (достатъчно сън най вече). ;)
21.04.07
21:56
E според мен 2 см. за начинаещ не е толкова малко при положение, че невзима нищо, за да възстановява по-добре. Взе ми си креатин и глутамин, но неочаквай големи резултати, мускули се правят със здрави тренировки и постоянство.
в началото и при мен забелязах че растежа беше мн бърз, но сега за 2 см ми трябват доста време (не взимам стероиди :) )
казано от topDevil на 22.04.07, 06:47:
2см за начинаещ се правят за 1 месец, айде кажи ги 2.
щом мислиш така ми кажи как да направя така че примерно за 1 месец да кача 2 см ръка?
С нормални тренировки.
И сигурно си пропуснал ключовата дума начинаещ. Като влязох за 1ви път в залата не съм разбирал бол от хранение, упражнения, добавки...Имал съм стандартна програма от сайта, ям съм 3 пъти дневно, без добавки 2см за първия ми месец бяха налице. Естествено, че с опита в залата качването става все по-трудно. Като гледам постовете след моя и другите “колеги” :P са качили толко, така че вместо да говориш за “бенаболи” изчети сайта и форума.
Мнението беше редактирано от blz на 22.04.07 16:02.
22.04.07
16:10
вземи гайнер и креатин ... мисля че с повечко въглехидрати ще качиш ...и без “бенаболи” :D
е батко ти жорко ти е казал какво да правиш не става само с ядене трябва и акъл ;) чети ...това че ще тренираш не значи задължително че трябва да оглупееш !
Абе, човече - помпай яко. Стига с тия стероиди. Яж и тренирай, яж и тренирай, яж и тренирай..... Къв е тоя комплекс гръб и ръце за три седмици - помпай две години и тогава ще си говорим. Вземи си протеин и евентуално креатин и тренирай здраво - в тренировката е размера :ahhh: