21.04.07
08:38
Ще добавя още 100гр. орехи!
BobaN-имам в предвид и зареждащият ден!Нали няма значение в кой ден от седмицата е?
БЛАГОДАРИМ!
Мнението беше редактирано от facinelli на 21.04.07 08:56.
21.04.07
16:55
казано от BobaN на 21.04.07, 08:05:
facinelli -Можеш да го спазваш около 1 месец, но ако не си напълно доволен от резултата, можеш и месец и половина да отделиш :-) Между другото предполагам си взел предвид зареждащия ден?
difference -Според мен това е напълно възможно! На мен сега ми е 3-та седмица и съм много доволен от резулата, не казвам че съм “супер чист” , но определено не е както преди да почна този режим , доста мазнини паднаха от мускула ;-) След 4-тата седмица ще видя как е резултата и ако реша ще отделя още 2 сецмици за още по-дълбок релеф ;-) Т.е. за месец, месец и половина, Да, можеш да се изчистиш добре.П.П. И най-важното, трябва да се спазва стриктно!
По-здрави!
Edit:facinelli -препоръчително е да е в Неделя, но както ти си прецениш и го чувстваш най-добре така го направи :-)
Мерси за отговора точно за това чистене става въпрос . А през заредащия ден имаш ли някво предложение щото си мислех к’ви въглехидрати да ям нещо сладко като шоколад или пък ориз или картофи но не сам се спрял точно на нещо определено.
difference - Както беше казал по-горе emzo, само комплексни въглехидрати(ориз , картофи).Простите въглехидрати(шоколад) нямат място в НВД.
Моя зареждащ ден се състои в това:
-увеличавам количеството овесени ядки на закуска
-прибавям 2 порции по 100гр. ориз през деня +кофичка кис. мляко
Общо взето в този ден трябва да увеличиш въглехидратите до 3-3,5гр./кг телесно тегло и те да са с нисък ГИ.
22.04.07
13:35
BobaN-има ли възможност да се заместят белтъците с нещо друго?
През деня съм на работа,свързана с много пътуване и не мога само да ги нося в кутий!
Аз ги нося в кутии :-) , иначе можеш да си вземеш някакъв суроватъчен протеин и да заместиш тези хранения с него .Другия вариант е да намериш някакъв хранителен еквивалент на яйцата.Аз лично не бих се наел да консумирам по цял ден само месо . :-)
22.04.07
15:42
казано от BobaN на 21.04.07, 17:10:
difference - Както беше казал по-горе emzo, само комплексни въглехидрати(ориз , картофи).Простите въглехидрати(шоколад) нямат място в НВД.
Моя зареждащ ден се състои в това:
-увеличавам количеството овесени ядки на закуска
-прибавям 2 порции по 100гр. ориз през деня +кофичка кис. млякоОбщо взето в този ден трябва да увеличиш въглехидратите до 3-3,5гр./кг телесно тегло и те да са с нисък ГИ.
Мерси много BobaN и аз ще направя така и като приключиш с диетата постни ако може снимка преди и след :) успех
23.04.07
16:10
BobaN,6те сменя белтъците с протеин!Дай някакви предложения?
Super Winner на Nutrim?
Мнението беше редактирано от facinelli на 23.04.07 17:10.