21.04.07
14:38
ЗАЩО ПРОТЕИН?
Именно поради високото съдържание на белтъчини. При консумацията им организмът повишава своята телесна температура, което води до изгарянето на повече калории, а това вече трябва да ви говори нещо. Качествените препаратите не съдържат или съдържат минимални количества въглехидрати и мазнини. Количеството, което поглъщате, е много по- малко от количеството на храната, която ви е необходима през деня, а това ще доведе до свиване на стомаха и намаляване обиколката на корема. Ако по-късно насила не увеличите количество на храната, то ефектът ще трае с месеци. За разлика от гладуването при протеиновата диета няма да чувствате слабост и ще можете да провеждате своите тренировки пълноценно. Ако всичко това ви убеждава, че това е една удачна диета, то остава да проявите воля и да я изпълните.
ПРОТЕИНОВА 5 ДНЕВНА ДИЕТА
5x5 и това е всичко. ????
Разбираемо е учудването ви, нима прочетохте всичко това за една глупост. 5x5 - и какво е това, за бога? Ами формула- проста, но ефективна: 5 дена по 5 дози по 30 грама протеин, разтворени в чаша вода(не мляко), не, не може обезмаслено, ами не- и сок не може, чиста вода. И стига с въпросите! Просто провери волята си и пробвай! Макар че изглежда просто и елементарно, това е доста ефикасен метод. Редукцията на теглото за 5 дена ще е между 3 и 5 килограма. А ефектът от обърнатия метаболизъм ще продължи с месеци. Стига вие да не се постараете и да почнете да поглъщате огромни количества храна. Е има и уловка- най-вероятно няма да успеете да издържите?! А може би ще успеете, не знам. Сега всичко е във ваши ръце и зависи само от вас.
Прочетох това и веднага се зарибих някои пробвал ли е и има ли ефект взех си на pawer food
power whey pro 1 kg вътре има една лажичка как да разбера колко са 30 гр имам колба за течности (мензора)еднакав ли е обема на те4носта и на протеина ,преди бях пуснак друга тема (Последна фаза http://www.bb-team.org/forums/viewthread/24523/ )ако може да ми отговорите и на нея не сам почнал още добавките почивам си за сега но смъкнах още
3 килограма малко ми се гади и ме боли глава но иначе свалям здраво интересно на какво се далжи това без добавкит
свалиам по барзо отколкото като сам на фат барнар или ел карнитин.(не мога да копирам страницата от саита http://www.fitnes-bg.com Хранене -Протеинът в една по-нетрадиционна роля от там е статията)
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 20.04.11 16:31.
казано от wer на 21.04.07, 14:38:
Редукцията на теглото за 5 дена ще е между 3 и 5 килограма.
Ами нищо ново под слънцето. Всеки зов за помощ от хора, попаднали в застой със свалянето, констатира точно това - “първата седмица свалих 3 килограма и оттогава не съм мръднал(а)”
Пише ли откъде ще бъде редукцията? Мисля, че са предимно вода, мускули и тъкани. И мазнини, но най-вече тези трите. Нормално, както и да нагласиш диетата, каквото и да ядеш - винаги е така първите 1-2 седмици, освен ако не взимаш нещо по-специално.
миналата година, в едно интервю, някакъв културист разказваше, че в предсъстезателния си период изкарвал десет дена само на протеин, но около 1,5 кг на ден, разделен на много приеми.според мен за несъстезател е ненормално да си тероризира организма с такива диети.това трябва да се явява някакъв вид кетонна диета.това - за запазването на ефекта с месеци ...... хмммм ..... не ми се вярва да е толкова лесно.