23.04.07
14:00
Така порових се в форума но не открих отговор, който да ме задоволи. Та въпроса ми е следният аз съм на 16 години, тежа 72-73кг, висок съм 170см, но имам доста мазнини по мене, който искам да премахна и по възможност да превърна в мускули.От месец и половина хода на фитнес 3 пъти седмично - понеделник, сряда и петък та смятам да взимам л-карнитин в ден на тренировка по- 1г сутрин и 1г преди тенировка,а в почивен ден само по 1г сутрин.Искам и да питам дали мога да го комбинирам с креатин за да мога по бързо да натрупам желаната мускулна маса, ако не може да се комбинира с креатин то ми препоръчайте нещо подобно. Багодаря предварително.
23.04.07
15:34
Протеин? Това е най - добрия вариант.
Карнитина да е 2 гр. преди тренировка и 2 преди лягане. Малко ми се виждат тия 2 гр. дневно.
Какъв протеин би ли бил по-точен, защото не съм много наясно. И все пак тази комбинация има ли ефект ?
23.04.07
18:57
Ами от протеин мазно не се качва, а от карнитин се топи. Има :)
Зависи за кога ти трябва. Суроватъчния е бърз протеин. Пие се преди и след тренировка. Казеина и млечно яйчния са бавни. Пият се преди лягане обикновено.
казано от Jorku на 23.04.07, 18:57:
Ами от протеин мазно не се качва, а от карнитин се топи. Има :)
Зависи за кога ти трябва. Суроватъчния е бърз протеин. Пие се преди и след тренировка. Казеина и млечно яйчния са бавни. Пият се преди лягане обикновено.
Не разбрах точно този протеин “суровачен” като 2те взетизаедно ли действа или е по добре да го комбинирам с л-карнитин вместо креатина ?
23.04.07
19:52
Протеина + л - карнитин. Това имах предвид. Креатин - по избор, не пречи на свалянето.
27.06.07
13:24
казано от Jorku на 23.04.07, 19:52:
Протеина + л - карнитин. Това имах предвид. Креатин - по избор, не пречи на свалянето.
А какъв ще е ефекта тогава?Добавки за свваляне и такава за качване на маса! Интересно!
27.06.07
17:23
Прочети какво представлява протеина на прах. Може да се използва винаги.