Препоръчайте ми добавки за начинаещ ...

23.04.07
16:32

Здравейте , мислех през първия месец да не пия нищо но пък ми излезнаха малко свободни парици и си викам поне да ги набия в нещо смислено :)
Та какво бихте ми препоръчали да пия ...Мислех си да си взема аминокиселини и протейн ...Трибестан съм решил да пия но по-натам след 3-я месец ...

Темата беше редактирана от Lenks на 23.04.07 16:33.

23.04.07
16:36

Ако това ти е първият месец в който почваш да тренираш не си зимай никакви добавки .След 3тия месец си земи и хубав протеин и нищо повече.

Протеин и амино е екстра.

23.04.07
19:47

BCAA 2000 на Universal на него се спрях ...
За протейн какво бихте ми препоръчали да е добро в съотношение цена -> качество ...

Champion nutrition.

25.04.07
18:22

BCAA в нетренировъчни дни пие ли се и по колко и кога ...И Аминките мога да си ги пия без почивка след месец употреба нали ?

25.04.07
18:36

BCAA и аминото можеш всеки ден да ги пиеш.

25.04.07
19:33

Да ясно но кога ...Мисля 2 преди закуска и 2 вечер ...

25.04.07
21:20

Казвали са ми, че на гладно не е хубаво направо. А и на моите си пише след закуска...виж си твойте.

26.04.07
06:12

Eми на мойте само пише  2 преди и 2 след тренировка за нетренировъчни дни не пише нищо...

26.04.07
11:23

В нетрен дни преди ядене.

26.04.07
18:22

Напълно съм съгласен недей да поемаш никакви препарати почни с тях от 2-рия или 3-тия месец когато ще ти спре интензивния растеж на мускулите. Ако не си тренирал до сега получаваш стрес, а мускулите растат в това състояние. На втория месец по добре си вземи креатин и протеини. Пък ако толкос искаш да се доказваш в залата шибай трибестан ма ме съмнява да наедрееш кой знае колко от него.

26.04.07
19:06

казано от doktora_bg на 26.04.07, 18:22:

Напълно съм съгласен недей да поемаш никакви препарати почни с тях от 2-рия или 3-тия месец когато ще ти спре интензивния растеж на мускулите. Ако не си тренирал до сега получаваш стрес, а мускулите растат в това състояние. На втория месец по добре си вземи креатин и протеини. Пък ако толкос искаш да се доказваш в залата шибай трибестан ма ме съмнява да наедрееш кой знае колко от него.

и аз съм на същото мнение изчакай малко даже 5-6 месеца и тогава почни да взимаш аз първите 5-6 месеца без нищо да ям и само ходех насам- натам постоянно кардио и пак качих 6-7 кг

KL

26.04.07
20:45

казано от AYO на 26.04.07, 19:06:

аз първите 5-6 месеца без нищо да ям и само ходех насам- натам постоянно кардио и пак качих 6-7 кг

Не знам как, ако не ядеш 5-6 месеца няма да умреш, ама щом качваш кила, може и да пробвам ;-P

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1