У ДОМА!

Темата е заключена.

23.04.07
12:51

Здравейте,значи прекратих залата от нова година и кажи речи 4 месеца не сам ходил,реших да си взема два лоста и тежести (дъмбели) и да се позанимавам в нас:)И ето сега почнах и ще ви дам програмата която си направих за да я коментирате и ако може да ме посъветвате ако греша някаде.

Понеделник:

ГЪРДИ И ТРИЦЕПС

Гърди:
Лицеви- 3х20
Изтласкване на дъмбели от лег 3х8 12кг
Флайс 10кг  3х8
Pullover 12кг 3х12

Трицепс:
Кофи 20х3
Дъмбели от лег  7кг 3х12
Сгъване зад врат 7кг 3х8

Сряда:

ГРЪБ,БИЦЕПС,ТРАПЕЦ

ГРЪБ:
Гребане с щанга(дъмбел): 27кг 3х12
Гребане с дъмбели: 17кг    3х10

Бицепс:
С дъмбели от стоеж(без опора) 12кг 3х12
Концентрирано сгъване на дъмбели  2х12 9,5кг 
                                Встрани  2х12 9,5кг

Трапец 19.5 кг  3х20

Петък:

РАМО,КРАКА

РАМО и КРАКА

Предно рамо: 3х12 7кг
Средно рамо: 3х12 7кг
Задно рамо:3х12   7кг

Крака:Клекове 20х3
За прасец:повдигане на пръсти 3х60

Ми това е от мен,мерси

23.04.07
15:00

Я кажи стаж, цели, ръст и килограми...
Иначе мнението ми е че на тази програма и куца нещо, тъй като й липсват някои базови упражнения. Това е все пак лично мнение, тъй като при теб може да работи :)
Дай повече инфо за себе си първо.

23.04.07
15:18

Ми от нова година спрях да ходя...преди това ходих от февруари 2006,когато тръгнах тогава бях 62..максимума ми беше през Декември 2006 80 кг,от тогава спрях.
Сега съм 75-76 кг
Ръст      179
Възраст 18 без месец:)

Програмата не може да е идиеална то тва е ясно все пак дъмбели имам само но,според мен като упражнения съм извлякал максимума..въпроса ми е подредбата.
Иначе с по нея тренирам вече 3-та седмица...може да се каже че ме е стегнала,но тежестите не са максимални...тоест мога и повече но като тренировка така 3 седмици да загрея и от Май месец почвам да кажвам постепенно тежестите...пирамиди и тем подобни:)

Мнението беше редактирано от G/Y/M/ на 23.04.07 15:19.

23.04.07
16:26

Няма лошо, ама гледай малко по малко да си набавиш още екипировка - аз така направих. :)
За бицепса - разнопосочно с променлив хват е много добро, не знам дали това не е ‘встрани’, както си го написал.
За гръб - сложи и набирания, все ще намериш начин да ги правиш в дом. условия или на някой лост в близост до вас.

‘Гребане с щанга(дъмбел): 27кг 3х12’ - нали нямаше щанга?

23.04.07
16:55

Така за разнопосочното правилно си ме разбрал:)

Начи всъщност на лоста на дъмбела му слагам всичко което може да държи т.е. тежести и го хващам в двата края,горе долу почти същата роля играе...тоест върши работа за гръб.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1