23.04.07
12:51
Здравейте,значи прекратих залата от нова година и кажи речи 4 месеца не сам ходил,реших да си взема два лоста и тежести (дъмбели) и да се позанимавам в нас:)И ето сега почнах и ще ви дам програмата която си направих за да я коментирате и ако може да ме посъветвате ако греша някаде.
Понеделник:
ГЪРДИ И ТРИЦЕПС
Гърди:
Лицеви- 3х20
Изтласкване на дъмбели от лег 3х8 12кг
Флайс 10кг 3х8
Pullover 12кг 3х12
Трицепс:
Кофи 20х3
Дъмбели от лег 7кг 3х12
Сгъване зад врат 7кг 3х8
Сряда:
ГРЪБ,БИЦЕПС,ТРАПЕЦ
ГРЪБ:
Гребане с щанга(дъмбел): 27кг 3х12
Гребане с дъмбели: 17кг 3х10
Бицепс:
С дъмбели от стоеж(без опора) 12кг 3х12
Концентрирано сгъване на дъмбели 2х12 9,5кг
Встрани 2х12 9,5кг
Трапец 19.5 кг 3х20
Петък:
РАМО,КРАКА
РАМО и КРАКА
Предно рамо: 3х12 7кг
Средно рамо: 3х12 7кг
Задно рамо:3х12 7кг
Крака:Клекове 20х3
За прасец:повдигане на пръсти 3х60
Ми това е от мен,мерси
Я кажи стаж, цели, ръст и килограми...
Иначе мнението ми е че на тази програма и куца нещо, тъй като й липсват някои базови упражнения. Това е все пак лично мнение, тъй като при теб може да работи :)
Дай повече инфо за себе си първо.
Ми от нова година спрях да ходя...преди това ходих от февруари 2006,когато тръгнах тогава бях 62..максимума ми беше през Декември 2006 80 кг,от тогава спрях.
Сега съм 75-76 кг
Ръст 179
Възраст 18 без месец:)
Програмата не може да е идиеална то тва е ясно все пак дъмбели имам само но,според мен като упражнения съм извлякал максимума..въпроса ми е подредбата.
Иначе с по нея тренирам вече 3-та седмица...може да се каже че ме е стегнала,но тежестите не са максимални...тоест мога и повече но като тренировка така 3 седмици да загрея и от Май месец почвам да кажвам постепенно тежестите...пирамиди и тем подобни:)
Мнението беше редактирано от G/Y/M/ на 23.04.07 15:19.
Няма лошо, ама гледай малко по малко да си набавиш още екипировка - аз така направих. :)
За бицепса - разнопосочно с променлив хват е много добро, не знам дали това не е ‘встрани’, както си го написал.
За гръб - сложи и набирания, все ще намериш начин да ги правиш в дом. условия или на някой лост в близост до вас.
‘Гребане с щанга(дъмбел): 27кг 3х12’ - нали нямаше щанга?