След цикъл с Трибестан?

TS

31.03.07
11:46

Интересува ме след цикъл с трибестан възможно ли е да ти паднат нивата на тестостерон? Чел съм доста и навсякъде превъзнасят неговото действие, че при мен тестостерона не е в големи количества...

12.04.07
14:21

Мне, просто нивата ще се върнат на стандартните ти, които си ги имал преди да си почнал трибестан-а.... т’ва не е зоб ;)

КЙ

15.04.07
11:18

..........................

Мнението беше редактирано от Красимир Йолов на 03.10.07 23:34.

TS

20.04.07
15:10

То всичко хубаво, но гледам че трибестана вдига към 70-80% нивото на естрадиола, а на тестостерона само 30 %. Не че нещата са равностойни, но в случая няма ли да има некви странични ефекти от взимането на трибуса - гинекомастия, етс.

23.04.07
09:04

Мне, от Tribulus-а цици не мое да направиш.... чак такива нива не може да дигне... :)

TS

23.04.07
16:56

Значи по-добре да не взимам тъй като съм предразположен към такива работи. Това с естрогените не ми харесва. Да ме посъветваш все пак за некъв алтернативен метод за вдигане на тестостерона.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1