Глутамин и Креатин

23.04.07
17:26

здр...искам да питам значи взех си някакав Американски Глитамин забравих му името вече ама Креатина беше на P & B LABS кажете ми само как се пият защото казаха ми сега 5 дена да пия по 4-пати креатина някаква си зареждаща доза ли как му викат а след тва вече да почна да си го пия по 2 пати по 5 гр то така си и пише на етикета 10 гр на ден а за Глутамина да си го пия преди след тренировка и вечер преди лягане...плс кажете правилно ли са ми казали защото не искам да сам в грешна посока и да изгоря сас 100 лева :(((

Правилно.

MA

23.04.07
20:15

Правилно са ти казали. Ако добавиш суроватъчен протеин след трен поне и със стабилно хапване ще си екстра. Кефи ми как ще приемаш глутамина, но не забравяй да не надвишаваш 12-15 гр. на ден. Просто няма смисъл.  Успех в тренировките и да се похвалиш като дръпнеш в размерите. :smirk:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1