03.01.07
23:22
scitec - tricreatin malat - CREATIM….приятели пие ли го някой това чудо...взех си го и го пих за първи път...моля Ви ако имате опит с него...споделете го...освен това...и при вас ли е с кисел вкус?
С много кисел вкус беше даже. Това е от киселината, която е добавена в него. Имаше ефект при мен. Аз го пих преди състезание по Киокушин и този продукт ми помагаше малко или много да се възстановявам в подготовката си.
Докато се ровех из форума срещнах тази тема и понеже става въпрос за скитек реших да кажа, че съм много недоволен.Преди време си бях взел протеин и след като нямаше абсолютно никакав резултат от него си бях казал че повече няма да си взимам техни продукти.Обаче след като мина извесно време за беда си взех креатин монохидрат на скитек и се получи старата история бяз никакав ефект.Преди това си бях взел креатин на мусаши и от него имаше и качване на сила и обем.Та ако има хора да споделят опита си с скитек креатина по специално няма да е лошо.
на скайтек съм ползвал само монохидрата и ефект имаше откъм сила и малко обем.
за протеина им - изпил съм няколко кила от него и също бях доволен - при калпаво хранене успях да кача малко даже.
казано от vlad-o на 23.04.07, 19:35:
Докато се ровех из форума срещнах тази тема и понеже става въпрос за скитек реших да кажа, че съм много недоволен.Преди време си бях взел протеин и след като нямаше абсолютно никакав резултат от него си бях казал че повече няма да си взимам техни продукти.Обаче след като мина извесно време за беда си взех креатин монохидрат на скитек и се получи старата история бяз никакав ефект.Преди това си бях взел креатин на мусаши и от него имаше и качване на сила и обем.Та ако има хора да споделят опита си с скитек креатина по специално няма да е лошо.
Освен креатин и протеин трябва добра диета и почивка! Scitec са си добре. Липсвали са ти другите компоненти. И протеин от Марс да си купиш като ти липсват няма да е по-различен резултата!
Все пак исках да разбера какво мислите. Иначе почивка си имам достатъчно хранителен режим от към продукти не правя за сега но мисля че си се възтановявам нормално а и креатина още повече трябва да спомага за възтановяването.Сега няма смисал да влизаме в спорове за разни глупости освен да дам на някои друг да пие извесно време от креадина и да видя какво ще стане.