Картофи и НВД ???

23.04.07
08:14

Здравейте

Опитвам се да спазвам НВД от няколко дни. Дали успявам не знам.  Дали мога да ям варени картофи за обяд? Малко разнообразие да има. Нарязвам два-три варени картофа, слагам малко извара, чубрица и става страхотия. Ама дали е добре за диетката? :roll: Не всеки ден мога да ям пилешко или риба на обяд. Иначе омитам по 3-4 белтъка на ден.  Хляб и сладко не знам какво са. Бягам по 5 км. 3-4 пъти в седмицата и скачам на въже.

23.04.07
10:00

Няма проблем да изяждаш два-три картофа, но само ако се вписват в необходимите въг. за деня ( гр. на кг. телесно тегло ).

23.04.07
15:06

казано от Kaloyan11 на 23.04.07, 08:14:

Здравейте

Опитвам се да спазвам НВД от няколко дни. Дали успявам не знам.  Дали мога да ям варени картофи за обяд? Малко разнообразие да има. Нарязвам два-три варени картофа, слагам малко извара, чубрица и става страхотия. Ама дали е добре за диетката? :roll: Не всеки ден мога да ям пилешко или риба на обяд. Иначе омитам по 3-4 белтъка на ден.  Хляб и сладко не знам какво са. Бягам по 5 км. 3-4 пъти в седмицата и скачам на въже.

Вземи постни това НВД, че да го изкоментираме, да видим дали си в правилна посока :) Трябва да поддържаш нивото на белтъчините високо 2,2-3гр./кг , иначе ще губиш ММ.

24.04.07
07:02

казано от BobaN на 23.04.07, 15:06:

казано от Kaloyan11 на 23.04.07, 08:14:

Здравейте

Вземи постни това НВД, че да го изкоментираме, да видим дали си в правилна посока :) Трябва да поддържаш нивото на белтъчините високо 2,2-3гр./кг , иначе ще губиш ММ.

Мисля, че няма начин да не загуби ММ, въпросът е загубата да е минимална.

24.04.07
08:04

Режима на хранене е:

Закуска:  кофичка кисело мляко с овесени ядки (знам че са въглехидрати, ама нали трябва енергия за през деня), яйца, препечени филии пълнозърнест хляб
Обед: Пуешко, пилешко, риба ( печени или пушени)
Вечеря: фасул, леща, пилешко
Между основните хранения хапвам по 2-3 варени яйца на ден и извара
Пия по около 3 литра вода и вечерята до 6:30

на 25 години съм. 89 кг.

CA

24.04.07
08:52

Хехе изби рибата с тая “НВД” :D

24.04.07
09:14

казано от Cash на 24.04.07, 08:52:

Хехе изби рибата с тая “НВД” :D

Какво се кикотиш, бе Mr. Olympia? Ако нещо не ти харесва в режима, дай съвет, а не се подигравай. Ако знаех как се прави нямаше да пускам теми.

AS

24.04.07
10:55

фасул, леща махни ги тия.И на закуска махни хляба , освен ако ядките ти не са 50грама :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1