23.04.07
08:14
Здравейте
Опитвам се да спазвам НВД от няколко дни. Дали успявам не знам. Дали мога да ям варени картофи за обяд? Малко разнообразие да има. Нарязвам два-три варени картофа, слагам малко извара, чубрица и става страхотия. Ама дали е добре за диетката? :roll: Не всеки ден мога да ям пилешко или риба на обяд. Иначе омитам по 3-4 белтъка на ден. Хляб и сладко не знам какво са. Бягам по 5 км. 3-4 пъти в седмицата и скачам на въже.
23.04.07
10:00
Няма проблем да изяждаш два-три картофа, но само ако се вписват в необходимите въг. за деня ( гр. на кг. телесно тегло ).
казано от Kaloyan11 на 23.04.07, 08:14:
Здравейте
Опитвам се да спазвам НВД от няколко дни. Дали успявам не знам. Дали мога да ям варени картофи за обяд? Малко разнообразие да има. Нарязвам два-три варени картофа, слагам малко извара, чубрица и става страхотия. Ама дали е добре за диетката? :roll: Не всеки ден мога да ям пилешко или риба на обяд. Иначе омитам по 3-4 белтъка на ден. Хляб и сладко не знам какво са. Бягам по 5 км. 3-4 пъти в седмицата и скачам на въже.
Вземи постни това НВД, че да го изкоментираме, да видим дали си в правилна посока :) Трябва да поддържаш нивото на белтъчините високо 2,2-3гр./кг , иначе ще губиш ММ.
24.04.07
07:02
казано от BobaN на 23.04.07, 15:06:
казано от Kaloyan11 на 23.04.07, 08:14:
Здравейте
Вземи постни това НВД, че да го изкоментираме, да видим дали си в правилна посока :) Трябва да поддържаш нивото на белтъчините високо 2,2-3гр./кг , иначе ще губиш ММ.
Мисля, че няма начин да не загуби ММ, въпросът е загубата да е минимална.
Режима на хранене е:
Закуска: кофичка кисело мляко с овесени ядки (знам че са въглехидрати, ама нали трябва енергия за през деня), яйца, препечени филии пълнозърнест хляб
Обед: Пуешко, пилешко, риба ( печени или пушени)
Вечеря: фасул, леща, пилешко
Между основните хранения хапвам по 2-3 варени яйца на ден и извара
Пия по около 3 литра вода и вечерята до 6:30
на 25 години съм. 89 кг.
24.04.07
08:52
Хехе изби рибата с тая “НВД” :D
казано от Cash на 24.04.07, 08:52:
Хехе изби рибата с тая “НВД” :D
Какво се кикотиш, бе Mr. Olympia? Ако нещо не ти харесва в режима, дай съвет, а не се подигравай. Ако знаех как се прави нямаше да пускам теми.
24.04.07
10:55
фасул, леща махни ги тия.И на закуска махни хляба , освен ако ядките ти не са 50грама :)