L-Carnitine/Fat-Burner + нещо за възстановяване ???

24.04.07
15:19

Здраво на всички!;)

Правя 2 или 3 тренировки на седмица , във всяка от които има освен съответните групи и по 30 мин кардио. Отделно сега мисля и между тренировачните дни да почна тичане сутрин по 20-30 мин.
Проблема е че този режим на трениране не е променян от доста време а имам проблем с килограмите;) 190см /106 кг. съм! Мускулната маса расте ..малко..но има доста мазнини особено по корема които трябва да се махнат! Ще ми се поне 15-20кг да махна..като цяло:)

Знам че диетата е много важна част от отслабването но пък съм на мнение че е Прекалено да приемаш определени храни под точно определен час и т.н. Просто ще намаля до миминум сладкото,ще спра пърженото и ще наблегна на по здравословното хранене : салатки и чисто месо;)

Мислех да почна или L-carnitine или Fat-Burner (кои тип??), но не съм решил още кое ще е по ефективно като за начало??? Но пък не знам дали ако е “L” няма много бързо да свикне организма с него и да загуби ефект;) Почивките вършат ли наистина работа?? Пиеш месец , 2 седмици почиваш и после??Пак ли си има желания ефект:))
Ще ми се като се потя в залата да има някакъв резултат:)

Някакви идеи за конкретен препарат,дозоровки? Знам че и когато се натоварва организма почти ежедневно (тренировки + тичане) си трябва и добро възстановяване после? Ще ми се да почна да пия и нещо за тази част? Витамини, протеини или??

10х предварително на всички

П.С. знам че много неща са изписани в този форум, много от тях прочетох но ми се щеше да получа отговори за моя конкретен случаи;)

Темата беше редактирана от Montana Max на 24.04.07 15:36.

IN

24.04.07
17:58

Ами що се отнася за l-carnitine или fat burner бих ти препоръчал л-карнитин за марка това вече заявиси какви пари можеш да дадеш! :) може и да комбинираш с фат burner . А иначе за възтановяване си вземи едни аминокислени и 30гр протеин след тренировка! :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1