21.04.07
19:51
Здравейте,
от гр.София съм, на 29г. 178ръст, 98кг.
Имам огромно желание да тренирам. Вече не мога да се понасям с това шкембе.
Но проблема е в това, че няма да мога да се оправя сам поне в началото. Хранителни програми, фитнес тренировки, това за мен е табу. Бих искал ако може да ме насочите към някой фитнес център с професионален инструктор, който да може да ми направи хранителна и фитнес програма и да следи тренировки,разтеж и т.н.
Благодаря предварително.
Не ти трябва професионален инструктор прочети по-добре из сайта и след това питай нещо :-)
21.04.07
22:03
@AYO не съм съгласен, че не ми трябва професионален инструктор. Не искам да експериментирам със здравето си.
Второ във форума има доста информация която на мен не ми говори нищо 90% от случаите, така че ако трябва да питам нещо то няма да ни стигне времето за приказки.
21.04.07
22:05
Обикаляш из големите зали из София тогава и разпитваш кой с какво ще ти помогне. Спарта, Славия Спортес, The Gym примерно, Академик и всички за които се сетиш. Приготви си някой лев.
21.04.07
22:18
Ами добре, ще обикалям, аз се надявах, че в този форум мога да получа някакъв по сериозен отговор :smirk:
казано от Jorku на 21.04.07, 22:05:
Приготви си някой лев.
За билетчета ли? Докато ги обиколя! :-)
казано от coolman_kk на 21.04.07, 19:51:
Здравейте,
от гр.София съм, на 29г. 178ръст, 98кг.
Имам огромно желание да тренирам. Вече не мога да се понасям с това шкембе.
Но проблема е в това, че няма да мога да се оправя сам поне в началото. Хранителни програми, фитнес тренировки, това за мен е табу. Бих искал ако може да ме насочите към някой фитнес център с професионален инструктор, който да може да ми направи хранителна и фитнес програма и да следи тренировки,разтеж и т.н.Благодаря предварително.
И аз не можех да се оправя в самото начало, но когато човек има желание, търси и се интересува, започва да ги разбира нещата...Отиваш в някоя близка зала и съответния инструктор ще ти даде старт в нещата, от там нататък започваш сам да се интересуваш,питаш, умуваш...и т.н. :-)
23.04.07
11:52
казано от coolman_kk на 21.04.07, 22:18:
Ами добре, ще обикалям, аз се надявах, че в този форум мога да получа някакъв по сериозен отговор :smirk:
казано от Jorku на 21.04.07, 22:05:
Приготви си някой лев.
За билетчета ли? Докато ги обиколя! :-)
За инструкторите в лъскавите зали. Никой не бачка за без пари отдавна.
24.04.07
18:22
казано от Jorku на 23.04.07, 11:52:
...За инструкторите в лъскавите зали. Никой не бачка за без пари отдавна.
Все още има хора които бачкат заради самия спорт - КУЛТУРИЗЪМ !!!
Мога да ти препоръчам най-добрият треньор по културизъм в България - ЕНЮ РАНГЕЛОВ , тренираме в Зала за вдигане на тежести на Славия, аз самият тренирам от 2 години при него и мога да кажа само че е БОГ!!! Резултатите идват след първия месец , той тренира натурално(има излкючения), А цената за месец персонално трениране е направо нищожна всравнение с другите зали- за нея на ЛС!
24.04.07
19:01
Сам можеш да се справиш, и то доста добре. Аз сам започнах да тренирам, сам си избирах програмите, диетите и т.н. и сега всичко има много голям ефект. Ти сам си познаваш тялото, сам знаеш с колко да се натовариш и колко можеш да издържиш, а не инструктора. Можеш да викнеш някой приятел да тренирате заедно за да ти показва упражнения.
24.04.07
21:46
Lounge Lizard изобщо няма нужда да ми казваш кой е най - добрия треньор или колко тънко взима г-н Рангелов. Казвам как стоят нещата просто. :)
25.04.07
10:28
казано от freethedoom на 24.04.07, 19:01:
Сам можеш да се справиш, и то доста добре. Аз сам започнах да тренирам, сам си избирах програмите, диетите и т.н. и сега всичко има много голям ефект. Ти сам си познаваш тялото, сам знаеш с колко да се натовариш и колко можеш да издържиш, а не инструктора. Можеш да викнеш някой приятел да тренирате заедно за да ти показва упражнения.
Да бе затова всички шампиони имат треньори :/ А той за какво се явява - за красота или да ти бърше сополите>>>
Мнението беше редактирано от Lounge Lizard на 25.04.07 10:29.
25.04.07
11:11
казано от Lounge Lizard на 25.04.07, 10:28:
казано от freethedoom на 24.04.07, 19:01:
Да бе затова всички шампиони имат треньори :/ А той за какво се явява - за красота или да ти бърше сополите>>>
Мисля, че той няма професионални цели, а просто някой да го напътства какво да прави.
25.04.07
17:30
казано от freethedoom на 25.04.07, 11:11:
...
Мисля, че той няма професионални цели, а просто някой да го напътства какво да прави.
Точно тук се явява треньора- той има необходимия опит и знания, минал е през всичко това и най-добре ще му каже какво да прави според организма му. А един такъв форум, може да е полезен изключително малко, защото от 1 седмица разглеждам темите(има и интересни неща) и не откривам почти нищо вярно или поне за натуралното вдигане- 5-6 серии по 12 повторения- ми те ще съсипат един ектоморф, освен ако не взима- а тук се явява мафията(която може би си има свой хора тук- те представят програми, упражнения и т.н. и след 1-2-3 месеца като няма резултат за човека се явява един глас който му казва: “Виж кво брато, тука има едни неща де’т ще те направят ДЗВЕР, струват толко и толко, ако искаш ти ги нося утре на Славейков!” Толкоз от мене.