Бурас-хр.добавки

25.04.07
09:56

Хора къде в бс има готино място с добър избор на хранителни добавки?
А ако и има кой да ти обясни за какво става дума още по добре.Аз лично предпочитам да взимам тб.вместо шейкове за повишаване на мускулна маса ако някой е доволен от някой препарат може да ми драсне нещо.Наистина предпочитам  където ще си дам парите да получа качествена консултация.Чакам мнения .

Темата е преместена в правилния раздел.
Jorku

Темата беше редактирана от Георги Гайдов на 25.04.07 16:52.

MA

25.04.07
10:21

По-големите магазини в Бургас за хранителни добавки са: магизин “Фитнес мания” на ул. Копривщица 6(намира се в к-с “Лазур” срещу Механото) Друг магазин има зад кафе “Ултра” точно в центъра е. На втория етаж на Бизистена също има магазин - там са директния вносител на Сайтек за Бургас.  В магазина срещу “Джимбо 1” също има избор(магазина се намира точно до Икономическия техникум). Относно добрата консултация всеки си приценява за себе си. Все пак в тези магазини би трябвало да получиш качествена информация.  Провери и 4-те магазина. Дано съм ти бил полезен.

25.04.07
10:39

много ти благодаря определено ще ги проверя.Желая ти много лични посижения

25.04.07
11:19

Съмняваме да получиш обективна информация в магазин за хранителни добавки, който и да било, тъй като целта на всеки търговец е печалбата и ще гледа да прибере максимално пари от теб. Така че кажи какви пари можеш да отделяш на месец за добавки и какви са ти целите и във форума има достатъчно хора, които могат да ти дадат съвети как най-разумно да си похарчиш парите.

Мнението беше редактирано от Buzinho на 25.04.07 11:20.

25.04.07
11:29

да съгласен съм че всеки иска да ти вземе паричките ,ами тогава кажи от къде да получа най правилната инфорация.
Определено имам нужа от консултация .Надявам се да ми помогнеш.Да живее хеви метала.(между другото какви рок концерти ще има тва лято;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1