търся въглехидратен гайнер - carbo gain

Темата е заключена.
IC

25.04.07
15:35

няма значение марката стига да е добър на приемлива цена,предпочитам Now foods в сайта ми казаха че нямат наличен такаче адкси много разчитам на вас,спешно ми трябва!

Темата беше редактирана от ASTOR на 25.04.07 21:27.

Гейнъри колкото искаш, просто попитай в магазина за добавки какъв конкретно имат. Като ги разделиш в ценови категории, всички съдържат едно и също. Иначе и декстроза ще ти върши работа, но зависи от целите и организма.

IC

25.04.07
16:37

аз съм ектоморф ,за съжаления в кюстендил има само един магазин за добавки в който добавките са 20 %  а асортимента е прекалено беден ... за това се обръщам към вас !

25.04.07
18:20

В кюстендил освен в магазина при евреиските има продукти и в залата на плажа. Там може да намериш това което търсиш.

IC

25.04.07
18:47

в залата при плажа има само genesis ...и то са стари .... не ми обяснявай кавко има проверил съм,айде стига спамихте някой ако може да ми продаде carbo gainer да пише,останалите които не могат да помогнат - нека не си правят безполезни брой постове ей така за да си дигнат ранга ...

направо се ядосах...мислех че ще разберете за какво става дума ,изпуснах си срока за протеина...сега няма от къде да си го купя а нямам ...

25.04.07
20:16

Първо като ми гледаш броя постове не мислиш ли че не пиша ей така да си дигам ранга, тва като първо и като второ почти съм сигурен че там има гайнер и на power & beauty, което показва колко си проверил.

IC

25.04.07
20:54

нека модераторите заключат темата виждам че е безмислено ...
винаги е имало селски прояви и напади

25.04.07
20:57

И аз мисля че модераторите трябват да заключат темата преди да е станало по зле.

25.04.07
21:27

Успокойте топката , за да не стане наистина зле.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1