24.04.07
20:05
Понеже уча и работя и след като сварша се прибирам и пия л кранетина и след 10-тина минути ям и после след половин час
сам вав фитнеса. Горе долу се вразва да сам пил л кранетина 1 час преди тренировка. Искам да питам като го пия и веднага
ям дали л карнетина се освоява добре? Извиняваите ако се повтарям, но досега не сам срещал някои да пита подобно нещо!
И имам още един вапрос от скоро пия л карнетин, а днес един вав фитнеса ми каза, че трябва да почна да взимам и аминокиселини, за да не свала мусколна маса. Това така ли е и ако трябва да вземам аминокиселини ако може да ми кажете
на коя фирма са добри?
24.04.07
20:52
ISS Research, ON, Genesis.
25.04.07
08:07
ами за л-карнитина и аз го пия 1 час преи тренировка и го усещам добре! а за аминокиселини има много no зависи какви пари можеш да дадеш. :)
INSANE взимаш ли аминокиселини с л-карнетина? Не ми се дават много пари за аминокиселини предложи някакви по на
приемлива цена.
26.04.07
07:19
да взимам л-карнитин и аминокиселини. хубави амино на достъпна цена са на P&B Laba Amino3X3-120 хапа за 18лв аз лично ги пия и съм много доволен. :)
Мнението беше редактирано от INSANE1 на 26.04.07 07:21.
Мерси много за отговорите, а друго да попитам понеже си купих л карнетин на biogame и ми е за около 15 дена сеа имам още
малко от него и ще си взимам друг сигурно на нутриу. Има ли проблем като сварши този на биогама веднага да почна другия или трябва да се прави някаква почивка.
29.04.07
17:24
почивка принципно се прави ама не като си пил само 15 дни и е хубаво да си купуваш л-карнитин на една и съща марка!:D