03.03.04
22:53
Засега го правя веднъж в тренировката си за гърди, и веднъж независимо когато ми дойде (за една седмица). Някои ми казват че трябва да се прави с тренировката за гръб. Какво е вашето мнение?
Лично аз от пуловъра не съм видял много полза. Въпрос на предпочитание е къде да го включиш. Според мен е по-добро упражнение за завършване на тренировката за гърди, отколкото за гръб.
as sum na mnenie ,che kato zavurshvashto za grub sushto e mnogo hubavo . Zashtoto trenirovka grub korem i tova upraznenie da e posledno za grub shte stegne i korema a kato treenirame korem shte dovurshime gurba .
po-zdravi
23.11.04
22:24
последно упражнение за гърди!
другият вариянт с с клека. между серийте на кляка. но така мойе да не ти стига въздуха за клека.малко трудничко е така, но тогава най-много се разширява гръдния кош.
мисля че и двата варианта са добри!
Само да кажа, че пуловер след клек се прави с лека тежест и един от ефектите е, че нормализира дишането. Пуловър със сериозна тежест след клек е смятам, че е добра идея, поради причината посочена в по-горния пост. Иначе става за гръб, за гърди (дори маса изгражда, правен с голяма тежест), а съм го правил с тежък дъмбел, със сгъване на ръцете и тогава и върху трицепсите имаше ефект.
Поздрави! :)
27.11.04
13:24
на мен пулоувъра ми действа различно в зависимост от това дали са ми изпънати или сгънати ръцете - в първия вариант (изпънати) ми удря гърба, а във втория - гърдите...
Аз го правя като завършващо два пъти седмицно, в тренировките за гърди и гръб. Правя го с дъбмел, с леко сгънати ръце, като целя разширяване на гръдният кош (въпреки че съм малко дъртичък за това :D). Пробвах и със щанга, но отива повече в гърба. Това което писа The_Creator за комбинацията клек-пулоувър, съм чел че е много добра.