21.04.07
12:35
Решил съм да си купя протеин , колебая се между два продукта: единият е now whey protein isolate , а другият е on 100% whey gold standart . според вас кой от двата протеина е по добър ?
21.04.07
12:36
Изолата.
21.04.07
12:43
Изолата естествено! Но не си поръчвай вкус шоколад. Иначе разтворимостта е перфектна, а качеството се подразбира :)
казано от Ради Хаджирадев на 21.04.07, 12:43:
Изолата естествено! Но не си поръчвай вкус шоколад. Иначе разтворимостта е перфектна, а качеството се подразбира :)
А защо не шоколад ? :roll:
24.04.07
13:25
Ами не е приятен на вкус ;-)
казано от lebron на 25.04.07, 11:56:
е нали водят 100% whey gold за най добрия протеин
Изобщо не е най-добрият...А и има разлика между концентрат и изолат...Gold-а е много добър като цена-качество в САЩ и съответно е най-масовият...
Edit:Като става дума за Голд-а,масово му се вдига цената в Щатите...
Мнението беше редактирано от 4oKuTo на 25.04.07 14:27.
25.04.07
22:50
На мен пък от суроватките предпочитам Optimum 100% Whey Protein Gold Standart защото не е толкова важно че в единия има 24гр протеин а в другия 25 а това че Gold-a съдържа и прилични количества на глутамин, BCAA :
Over 4 grams of glutamine and glutamine precursors as well as 5 grams of BCAAs (leucine, isoleucine, and valine) in each scoop!
a и не му липсват и Alpha-lactalbumin, Glycomacropeptides, Beta-lactoglobulin, Immunoglobulin G (IgG), Lactoferrin, lactoperoxidase, and various growth factors.Затова мисля че той е най-добрият според мен де! Всеки си има свое мнение ;)
Мнението беше редактирано от difference на 26.04.07 09:41.
казано от difference на 25.04.07, 22:50:
На мен пък от суроватките предпочитам Optimum 100% Whey Protein Gold Standart защото не е толкова важно че в единия има 24гр протеин а в другия 25 а това че Gold-a съдържа и прилични количества на глутамин, BCAA :
Over 4 grams of glutamine and glutamine precursors as well as 5 grams of BCAAs (leucine, isoleucine, and valine) in each scoop!
a и не му липсват и Alpha-lactalbumin, Glycomacropeptides, Beta-lactoglobulin, Immunoglobulin G (IgG), Lactoferrin, lactoperoxidase, and various growth factors.Затова мисля че той е най-добрият според мен де! Всеки си има свое мнение ;)
Изолатите съдържат повече BCAA и глутамин...Не може да има повече протеин на доза,а по-малко аминокиселини...
26.04.07
12:55
Ами до сега не сам видял по колко има в изолата на NOW а попринцип най-добре от изолатите ако питаш мен е Isopure (Zero Carb) на NATURE’S BEST ама много пари ;)