25.04.07
10:20
Маняци аз съм 187 тежа 85 кги ми е страшно трудно да покачвам килограми а и явно заради височинта ми резултатите който постигам са почти незабележими това е така от много години сега съм на 23 .Очквам да ми драснете 2 изр.
Може да ме посъвтвате с някои добри препарати.Да ви кажа вече ми омръзна да гледам някви пълнички момчета за 3-4 мес. да свалят мазнините и до половин година да изглеждат супер,а пък аз бъхтя 5 г. и вече се отчайвам.Очквам мненията ви.
25.04.07
16:41
Ти след спиране на разтежа, при много ядене и блъскане, трябва да можеш да качваш. В пубертета, пи самия растеж, се качва по-трудно.. доколкото знам.
25.04.07
17:39
приемаи над 250 грама белтьчини на ден
Сигурен сьм че нещо в храната ти куца щом си зациклил на 85 кила
Мнението беше редактирано от twista на 25.04.07 17:41.
25.04.07
20:03
twsta ще съм ти много благодарен ако ми драснеш нещо за тази хранителна програма,в смисал,дори незнам по колко белтачини или въгехидрати тябва да поемам или пък може би някоя таблица с която да и сверя височината,годинит ,килограмите.
Моля те да ми напишеш нещо изпитано което и аз да има на кого да предам скоро:)
Знам 4е те питам малко несвързани и простовати неща но съм в самото начало а и вярвам че и ти така беше.Поздрави на гетото!
25.04.07
22:44
казано от konstant на 25.04.07, 20:03:
twsta ще съм ти много благодарен ако ми драснеш нещо за тази хранителна програма,в смисал,дори незнам по колко белтачини или въгехидрати тябва да поемам или пък може би някоя таблица с която да и сверя височината,годинит ,килограмите.
Моля те да ми напишеш нещо изпитано което и аз да има на кого да предам скоро:)
Знам 4е те питам малко несвързани и простовати неща но съм в самото начало а и вярвам че и ти така беше.Поздрави на гетото!
Б-2,2*теглото ти
В-6*теглото ти
М-1,2*теглото ти
26.04.07
13:02
Б-2,2*теглото ти
В-6*теглото ти
М-1,2*теглото ти
кво е тва бе майна някоя схема за изчесления нищо не вдявам я помагайте
26.04.07
13:32
Пич, ще ти дам пример с мен. Започнах да тренирам преди малко повече от 3 г. 195 см. съм висок.Тогава бях 75кг. ( доста слаб бях - ръката ми беше 32 см . :))) ) В момента сам 100 кг( без мазнотии ) 42 ръка, което според мен е ок ( е може и още де ...) за тази височина. Всичко е в храненето.Явно не се храниш достатъчно.Лично аз в началото не подбирах какво да ям.Хапвах всичко.( Бърз ми е метаболизма и няма проблем) Така, 4е яж повечко 4-5-6 пъти на ден.Вече точно колко белтъчини / въглихидрати ще поемаш ти трябва да си определиш, защото това е малко индивидуално( все пак не ти трябват мазнинки предполагам :P ) Но наистина наблягай на месцето,мляко и т.н всички подобни продукти.Взимаш си и протеинче , тренираш си , хапваш здраво и те резултатите сами идват .
26.04.07
14:13
еми и аз така викам мерси много за мненията вяряам че ако си упорит нещата си идват на място На всички които са се вманиачили в залите незабравяйте че и жени има на тоя свят аре умната :cheese:
26.04.07
16:53
казано от konstant на 26.04.07, 13:02:
Б-2,2*теглото ти
В-6*теглото ти
М-1,2*теглото ти
кво е тва бе майна някоя схема за изчесления нищо не вдявам я помагайте
1. Не съм ти майна.
2. Ако си примерно 85кг, умножаваш по 2,2 и става 170гр белтъчини на ден.
Умножаваш 85 по 1,2 и става 102гр мазнини на ден
Умножаваш 85 по 6 и става 510гр въглегидрати на ден.
28.04.07
14:16
повече от половин килограм въглехидрати на ден има ли още съгласни с това .АЗ явно съм бая невеж ама с каква храна и колко трябва да ям за 1/2 кг.въглехидрати,освен ако няма въглехидрати в запечатано састояние
казвайте ако има
28.04.07
14:50
Относно “драсването” на някоя хранителна програмка мога да ти помогна.Значи списание “FLEX” излиза веднъж месечно вътре има хранителни режими както за професионалисти така и за непрофесионалисти.Всичко е обяснено-кога,как по колко :) Успех!
казано от Klimentii на 25.04.07, 22:44:
Б-2,2*теглото ти
В-6*теглото ти
М-1,2*теглото ти
Kliment, пича е начинаещ, да му го беше написал с китайски йероглифи по-добре щеше да е а? Да не говорим, че не е и вярно.
28.04.07
22:47
Хммм Я вижте тая статия!
За да не четете всичко - почти на края е написано как се умножава.
Мнението беше редактирано от Klimentii на 28.04.07 22:48.
Първо става въпрос за “таван” и за “максимални препоръчани стойности” ако си чел по-внимателно. Което означава, че може да има и “минимални препоръчани стойности” за ВВД, от където е по-добре да се тръгне и постепенно да се увеличават калориите(въглехидратите) ако е необходимо. Директно да мине на 6 г. на килограм въглехидрати не ми се струва разумно. Защото мога да ти извадя 10 места в интернет където съотношението Б към В е 1 към 2, а не почти 1 към 3 както в твоя случай. Второ добре е да се поясни, че това са ориентировъчни стойности и съвсем не е необходимо да си оборудван с теглилка и калкулатор в кухнята.
БТВ за първи път виждам въглехидратите да се умножават по 3,7 ккал, а не по 4, ама сигурно така трябва да е.
29.04.07
14:40
На миимално - 0.00001 протеина на ден, за да живееш ;)