Велоергометър

25.04.07
14:33

Здравейте....кажете моля мнението си...тренирам вече 2 месеца с велоергометър 2 пъти дневно по 45 минути....това много ли е..???Аз се чувствам добре....и ми е приятно ...пък и намалих килограмчетата,че след раждането се бях поотпуснала...))))Чувам мнения обаче ,че съм си натоварвала много сърцето....какво бихте казали вие..?????

ВН

25.04.07
14:43

Какво показва пулсът Ви на 15, 25, 35 и 45-тата минута? Запишете си при следващото въртене, отбележете колко километра сте изминали и споделете. Тогава ще си позволя да коментирам.

25.04.07
14:53

Ами пулсът ми е от 125 до 145 през тренировката и изминавам 27 км. със скорост от 35-37 км....

ВН

25.04.07
14:59

Спрете двуразовите тренировки. :) Освен ако не сте на 18. Една 45 минутна с пулс 140 Ви стига. Имате нужда и от друг тип натоварване, за да подобрите визуалния ефект - упражнения за цялото тяло. Време Ви е да посетите фитнес залата.

25.04.07
15:06

Благодаря Ви.....но имам малко дете,което няма кой да гледа ...ако съм на тренировки в зала....:-))))затова предпочитам занимания в къщи....ако можете да ми дадете съвет за упражнения или нещо друго в къщи ще Ви бъда много благодарна...))))

26.04.07
15:10

И аз имам същия бебешки проблем, но си тренирам в къщи а от скоро и в зала. Сдобих се с един “гладиатор” с който тренирам цялото тяло. Освен това разполагам с дъмбели, тежести за крака и ластици за разтягане. Предостатъчно е това, дори прекалено. Ти можеш да си вземеш едни дъмбелчета за първо време, за да започнеш да тренираш по малко основните групи и после вече да се ориентираш към залата. Аз вече съм достатъчно силна за залата, и за моя огромна радост вече съм редовен посетител :lol:

Мнението беше редактирано от Winnie на 26.04.07 15:11.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1