iskam da ka4a razmerite na muskulite si

Темата е заключена.

26.04.07
14:36

iskam da ka4a razmertite na racete si kajete mi kak da go napravq molq pomognete mi kato mi dadete nqkak1v xranitelen rejim koito da spazvam za da si povdigna razmerite na racete malko i ako moje da mi kajete xrani na koito da nablegna!!!predvaritelno blagodarq!!!ami az sam na 16 godini treniram ot 4 meseca i qm na poraziq racete mi sa po 35 sm kofata mi e 110cm visok sam 1.82 teja 78 kg.zna4i az iskam da ka4vam kilogrami na vsi4ki muskuli no osnovno na racete si 6toto sa mi malki 35 sm ne me kefqt

Прочети повече във форума и започни от правилата. Затварям темата ти.
Jorku

Темата беше редактирана от Георги Гайдов на 26.04.07 20:31.

KL

26.04.07
16:48

1. Не си дал информация за себе си.
2. На тая страница от раздела има поне 10 такива теми.

26.04.07
18:08

Ми като за начало ще е добре да дадеш малко инфо като например години размери тренирал ли си досега приемал ли си хранителни добавки и най-важното според мен какво разбираш по  да кача МАЛКО на ръцете... Малко е доста относително понятие. Другият ми въпрос е само  ръцете ли ще тренираш защото ако ти дадем някой хранител режим може да се омазниш

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1