24.04.07
21:37
Тренирам на лостове:правя лицеви опори в къщи(7-8серии);2 ди почивка и правя набирания широк и тесен хват (по 4 серии);после пак 2 дни почивка и отново лицеви и т.н.
1во: Добре ли е така?
2ро:Искам да вкарам и кардио. Бягам веднж дваж в седмицата по 700 800 м. В кои дни мога да комбинирам кардио смятам по 3 пъти е седмицата да тичам (има ли някакво значение в кои дни ще е)?
Благодаря предварително
26.04.07
17:14
добре някой няма ли да си каже мнението ???
1-во : за лостовете не е зле че тренираш
2-ро : за кардиото 3 пъти в седмица е мн добре но по добре караи колело на ниска предавка отколкото датичаш 5 мин защото аз лично 700-800 метра ги взимам някуде за 3 мин, а кардиото трябва да ти е минимум 15-20 мин.
успех с начинанието :)
Много се жалиш с тея два дни почивка, от прочетеното виждам че искаш да си стегнеш тялото и да стопиш мазнини?В такъв случай ти препоръчвам следното 1ви ден набирания целта е да ги увеличаваш независимо от сериите примерно умножаваш максималния брой който правиш от първата сериия по три и толкова набирания правиш общо следващата тренировка поне с едно набиране повече, след набиранията лицеви опори и тук целта е да ги увеличаваш след лицевите отиваш да бягаш поне 30минути до 40минути.Следващия ден почиваш после пак тренираш така пак почиваш и т.н. тренираш 3 дни седмично почиваш 4 , това е.
09.05.07
21:18
целта ми е далеч от твойте представи Alkorin
нямам нужда от стапяни на мазнини просто спрях да тренирам в зала
питам дали е добре за трениравка с тяло...
има ли смисал или не
Целта ми е ММ