Гейнер и креатин ?

20.04.07
13:51

здр. гейнера ми е мега мас 3000 преди тренировка и след тренировка мисля да го пия
колко мин преди тренировка да го пия и колко след като се има в предвид че след тренировката ще пия и креатин с декстоза ? и след колко време да ям
по колко грама е лажицата която е в гейнера
и дали може да ги направя в един щейк геинера и креатина за по лесно ....

184 /78/18 2 години стаж

извинявам се писал съм кратин :Д креатин имам в предвид :)

Темата беше редактирана от Ради Хаджирадев на 20.04.07 18:37.

Преди тренировка не се пие такова нещо. В него има достатъчно декстроза, но ако си такъв мераклия смеси го с декстрозата и креатина и го пии след терн.  Към 30-40 грама вероятно.

Оправих ти заглавието.

20.04.07
19:32

ок
добре ли е сутрин да пия креатина а преди и  след тренировка гейнера

Нали ти казах точно обратното :) Креатина го пии преди и след тренировка първите 5 дена, а гейнъра веднага след тренировка с втората доза креатин. Другата доза гейнър може между яденетата да я сложиш, някъде между закуската и обяда.

27.04.07
11:28

а при зареждането с креатин 4х5 гр. на ден или 2х10 гр. ?
и още нещо....    защо  трябва след зареждащата да се вземат по 5гр. СЛЕД тренировка?

Мнението беше редактирано от Rac3r на 27.04.07 11:37.

Ей тоя креатин не го научихте, а всяка тема е за него :)
За възстановяване е след тренировката.
По - добре 4 по 5 гр. за да се усвои както си трябва.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1