как да сваля мазнините на корема

27.04.07
10:00

uкак да сваля мазнините на корема но без тренировки ,чух за super sllep trim знае ли някои как деиства продукта и има ли някакви странични ефекти.
Става въпрос за топене на мазнини нощем.
От скоро го пия и виждам че ми се е засилил апетита

27.04.07
11:47

казано от de40 на 27.04.07, 10:00:

uкак да сваля мазнините на корема но без тренировки ,чух за super sllep trim знае ли някои как деиства продукта и има ли някакви странични ефекти.
Става въпрос за топене на мазнини нощем.
От скоро го пия и виждам че ми се е засилил апетита

Като всички други мазнини и тези на корема се свалят с диета+кардио. Всички ‘отслабващи’ продукти дето ги рекламират работят само ако им се предуставят условията. Не може да очакваш от фет бърнар-а примерно да гори повече мазнини ако нагъваш сладко и хляб. Основата е диетата, после е спорта, а всичко друго подпомага процеса, но без първите две - нищо не става.

DC

28.04.07
22:05

Плюс това имай предвид ,че мазнините  горят последни на корема , т.е там където са най много ... :)

29.04.07
12:45

Диета, кардио, аеробика, купуваш си и един син колан (неопрен), който при редовно носене ще ти носи по минус сантиметър в талията на месец...

Добавки няма да е лошо да добавиш... Като правиш кардио примерно може да поемаш и предо това карнитин и т.н. :)

29.04.07
16:15

/ОФтопик/
Тези сините колани къде ги продават и на каква цена горе долу?
/Офтопик/

DC

29.04.07
17:39

Има ги навсякъде , в някой фитнес зали или в спортен магазин , около 10 - 15 лв са
Аз използвам такъв  винаги при кардио и съм много доволен

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1