шведски л карнетин

26.04.07
22:11

Вав фитнаса има само някакав шведски л карнетин започва с W, но не помна какво беше натам
някои ако се сеща или е взимал такав л карнетин моля да ми каже дали има ефект и дали да си го купя???
благодаря ви предварително!!!

Weider? Ако е такъв, то той не е шведски.

27.04.07
08:10

Да маи такав беше аз набарзо го прегледах че затваряха и ми се видя знамето на швеция,  не че знам точно какво представлява,
но си помислих че е шведски. Какво ще кажеш за този л карнетин добар ли е ако си го ползвал?

Май го препоръчваха за един от най - добрите карнитини. Може сериозно да греша обаче... Просто така ми е останало.
Ако все пак е на Weider де.

Знамето е американско. Шведското е жълто и син_о само. Марката е американска и е от много време на пазара. Оригиналните им продукти са на ниво.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1