Мистерия в форума или корупция?!?!

Темата е заключена.
DN

27.04.07
22:50

Та възмущението ми е следното слетобед гледам тема в Продавам едно момче си продава ON 100% Whey 5lbs за 80 лева и аз се заинтересувах и дадох първия отговор на темата. Сядам си аз да гледам финала на Vip Brother и след това отварям форума да видя дали ми е отговорено и гледам темата е изтрита и преди малко един от модераторите продава ON 100% Whey 5lbs но за 97 лева! А преди съм виждал коментари отностно този модератор vanisher кадето го обвиняват че надува цените на продуктите който продава ( темата беше за Noexplode )! Не искам да обвинявам никого защото нищо не мога да докажа но само искам да кажа че е грозно ако някой модератор, администратор и тн. се възползва от това че може да трие теми и да го използва за да премахне обява която предлага същия продукт но на конкурентна цена 17 лева не са малко! За да си продаде той протеина и да вземе парите. Пак повтарям нищо не мога да докажа затова не обвинявам а само си изказвам мнението и се надявам и моята тема да не изчезне мистериозно.

Темата беше редактирана от Стефан Симеонов на 28.04.07 08:12.

NE

28.04.07
06:13

Как се казваше потребителя, който е направил тема за 80 лв. ?!
Той е потърпевш, съюзете се и се оплачете на Арменския поп. Форумът е малко общество, модераторите са силните в него, те колят - те бесят. Ако искате можем да си направим Синдикат на потребителите във Форума, за защита на нашите права ! :D Отивам да хапна пиле.....

Мнението беше редактирано от Nenor на 28.04.07 06:15.

28.04.07
07:05

И аз видях темата и после не я видях ....

Ами според мен оплакването ви би било основателно.
- ако темата за 80 лв. е била изтрита от Ванишър
-ако не е била изтрита поради нарушение на правилата във форума.

Аз обаче виждам темата изтрита, но съхранена. Което ме навежда на мисълта, че е махната от форума и запазена в разрез с някое от правилата и седи като доказателство.
Липсва само регистрирана причина за модерацията, както и кой я е направил. Което може и да ви дава известно минимално право, но не абсолютно. И ще ви го докажа.
Ще цитирам по памет основно правило на търговията във форума:
Търгуват се САМО стоки и услуги, които са били предназначени за лично ползване. Т.е. цели се минимизиране на разходите на потребителите и обменът на продукти между тях. Не търговска ПЕЧАЛБА.
Всяка форма на онлайн търговия и на интернет магазини е забранена.
Отварям темата на оня пич. И освен латиницата, което му е малкото нарушение, чета:
цена за 5, за 10, за 15, за незнам си колко либри, охо, охо, ОХОООО...
Чакай малко, приятелю. Това тук да не ти е сергия за ON WHEY…...
Ако искаш да продаваш наред, пускаш си една платена реклама във форума, Митакът ще разбере. Самият форум обаче е некомерсиален. Не целим печалба. И продажба. Допускаме второто, в разумни граници.
Аз също бих му изтрил темата.

Ако имате въпроси или бележки, моля отнесете ги към този човек
Лично за мен обаче вашият интерес е разбираем, но молбата ви е неоснователна и аз не бих възстановил темата, ако и да го мога.
Заключвам и тази, за да не става повече дискусия.
Виждам, че момчето продава евтино и това ще се хареса на много хора, но все пак... продава.
Заключ и поздрави!

ПП. Прегледах и темата на Ванишър. Продава една опаковка на някаква цена. Допустимо е. Цената е въпрос на стискане на ръцете, форумът не определя цени на продажба, тях ги определят купувачът и продавачът. Не виждам нарушение. Форумът и неговата администрация не поема никакви гаранции, протекции изи въдействия върху продуктите и цените на Ванишър. Когато купувате каквото и да е от него, го правите като от всеки обикновен потребител. Ако си мислите, че във форума има отговорно лице, което следи цените на всички продукти на черно и коригира предложенията, грешите. И въобще отказваме такава отговорност, форумът за покупки беше пуснат поради вашият интерес и ние го управляваме само до степен модерация. С търговия се занимават потребителите.

ППП. Към колегите: смятам че не е удачно поне за известно време да се мести тази тема в архива. Ако и вие сте съгласни, нека остане някой ден, за да могат потребителите, които се чувстват засегнати, да я прочетат и ако решат, да предприемат мерки.

Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 28.04.07 08:29.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1