27.04.07
18:13
Някой които е използвал No-Explode може ли да ми каже дали е добра идея да комбинирам с Глутамин.Имам чуството че тоя
боост не ми действа.Незнам взимам го 30 мин. преди тренировка 2 scoop.Уж всичко точно ама не виждам таз енергия.Ако добава Глутамин дали ще се засили ефекта?
Може да го добавиш - 5гр след тренировка и 5 гр. преди лягане.
Обаче:
1. глутамина не дава енергия
2. приемаш ли но експлода на празен стомах ? т.е. около 2 часа след последния прием на храна.
Ами сутрен на празен стомах.Само веднъж на ден.В не тренивовъчен ден само 1 scoop.Има ли смисъл да добавя и глутамин
28.04.07
09:15
За повече енергия и сила преди тренировка глутаминиа работа няма да ти свърши. Но принципно можеш да го взимаш като антикатаболик.
Трен. ден - 2 scoops 30-40мин преди тренировка, като 2 часа преди това да ти е последното хранене.
Нетрен. ден - 1 scoop на гладно, по някое време през деня - сутрин ми се вижда най-добре.
Ако имаш излишни пари - пий си глутамина, както ти казах.
Ако не го усещаш този продукт сигурно ще си първия в тоз форум или просто не го пиеш както съм ти писал по-горе.
Ok ще ти кажа дали ми е подействал.Може да сам очаквал прекалено много от този продукт и за това да си мисля че не действа
28.04.07
20:25
Ако искаш енергия, добави таурин.