18.04.07
21:25
Някоя от вас присъства ли на състезанието? За тези, които не са били, ето снимките на състезателките . Как ви се виждат?
26 април. Не мога да повярвам, че няма никакви отзиви за първенството и жените, участващи в него! :bug: Добре, дами, нали тук има силна агитка от запалени по бодибилдинга, стегнете се! Пък и мъже да коментират, не е забранено... ;-)
Темата беше редактирана от Lumina на 26.04.07 18:53.
27.04.07
19:08
За съжаление немога много добре да видя състезателките, защото снимките са от доста далече.
Лоши са, но по-добре от никакви... Нито една не е правена от мен, аз просто ги събрах от различни източници. За съжаление, аз бях на балкона, откъдето имаше страхотна панорама към сцената, но фотоапаратът ми се оказа късоглед (като собственичката си ;-P ) - нищо не можа да фокусира. А залата беше толкова натъпкана с правостоящи, че беше на практика невъзможно да се добереш до по-предни позиции.
Добре са си снимките, какво, само дето са отдалеч, но се вижда горе-долу за какво става дума.
Колкото се вижда все е файда!
На мен лично много ми харесаха, яки са, имат перфектни фигури. Как няма да ми харесат, нали такива стандарти гоня и аз, е не състезателски, но поне визуални...Само едно момиче се чудя какви ги върши там - една с черен бански. Нещо не мога да разбера смисъла от участието и.
казано от winni на 28.04.07, 07:51:
Добре са си снимките, какво, само дето са отдалеч, но се вижда горе-долу за какво става дума.
Колкото се вижда все е файда!
На мен лично много ми харесаха, яки са, имат перфектни фигури. Как няма да ми харесат, нали такива стандарти гоня и аз, е не състезателски, но поне визуални...Само едно момиче се чудя какви ги върши там - една с черен бански. Нещо не мога да разбера смисъла от участието и.
За коя говориш? Те почти всички са с черни бански... :)
Можете ли да познаете коя е победителката? :-)
28.04.07
13:50
Предполагам единствената дето е снимана отделно. :)
28.04.07
22:00
казано от winni на 28.04.07, 07:51:
...Само едно момиче се чудя какви ги върши там - една с черен бански. Нещо не мога да разбера смисъла от участието и.
Сигурно говориш за товa от снимка номер 6 най-вдясно....и аз се чудя за нея :)
казано от fitday на 28.04.07, 13:50:
Предполагам единствената дето е снимана отделно. :)
отново на снимка номер 6 обаче от ляво на дясно втората...с къдравата коса - тя е победителката :)
Fitday
Да, тя също беше победителка, но и единствена в категорията си... ;-)
Категориите за жени бяха три: класически културизъм, фитнес и бодифитнес. Снимките с многото жени са от бодифитнеса. За това чудо чух за пръв път на състезанието, между другото... Та, девойката, която е сама, беше и златната медалистка в категорията класически културизъм. Той следва едно към едно мъжкия си вариант - съчетанието и същите пози. При фитнеса участничките доста поскачаха насам-натам, много гимнастика и акробатика, много нещо. Бодифитнесът ме разочарова, най-вече защото се позираше само в една поза (като на снимка4), която според мен не дава възможност да се покажат истинските достойнства на фигурата и мускулатурата. Да не говорим, че беше комбинирана с едно приклякане, в опит да се демонстрира някаква “ефирност”, която беше съвсем неуместна, с оглед спецификата на спорта - все пак това е състезание по бодибилдинг, жените са дошли да покажат сила и мускули, а не на кастинг за балерини!
Победителката е девойката със синия костюм (втора от ляво на дясно, отново на 4-та снимка). До нея е тази, която според мен беше истинската шампионка (с червен бански) и която оставиха 2-ра - просто я прецакаха. Тя е с най-добра фигура, мускулеста и безупречно дефинирана едновременно, висока, с перфектни пропорции и даже си беше направила труда да си сложи изкуствени цици. Половината от жените всъщност не изглеждаха никак добре (нито мускули, нито дефиниция) и не знам защо бяха там.
Останах изумена от това, как нямаше никакъв интерес към женската част на състезанието, дори самите състезатели мъже реагираха на моите коментари или с мълчание, или с физиономия, която казва “за какво говориш?” Такова пренебрежение, че сигурно участничките са се чувствали като поляти със студена вода. Аз пък отидох да гледам предимно заради жените, мъжете ги има под път и над път - нагледала съм им се. >:(
Мнението беше редактирано от Lumina на 28.04.07 22:04.
Аз не съм била на състезанието, но тренирам в една зала с Мая Пеева и Силвия Аврамова, които са победителки съответно в категория фитнес и бодифитнес и съм пристрастна :-) Мога да кажа, че изглеждат страхотно и адски много ме мотивират.
казано от buhtata на 29.04.07, 07:21:
Аз не съм била на състезанието, но тренирам в една зала с Мая Пеева и Силвия Аврамова, които са победителки съответно в категория фитнес и бодифитнес и съм пристрастна :-) Мога да кажа, че изглеждат страхотно и адски много ме мотивират.
Да не си от “фееричните”? :-P
казано от Lumina на 29.04.07, 11:58:
казано от buhtata на 29.04.07, 07:21:
Да не си от “фееричните”? :-P
В какъв смисъл?
Дамски фитнес клуб “Феерия”. Върти ми се нещо такова за едната девойка, че беше от там...