04.03.04
22:19
Ae izkurtvam si krakata s po 20-25 serii i ne me ebe, + tova i bjagam. Ve4e sum siguren 4e ne mogat da se pretrenirat!! Tea muskuli sa ogromni be… Niakoi individ tuka uspial li e da gi nakaje kakto triia?!
A za gurba kvo mislite be? Pak mnoo mu triabva ve….
kum 20 seriiki?!
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 17:15.
Ami da mnogo e trudno. Pravia trenirovka ot 1.30 za krakata s 24 serii s po 10-20 povtorenia. Digam s mnogo kila i ni6to ne se use6ta. Samo praseca deto iako zaparva sled 10-tina serii :) A rastat be. Moje6 da postigne6 ogromni kraka i tova e super, za razlika ot bicepsa i tricepsa… Ina4e za gurba dosta nabirania s 6irok hvat zad i pred vrat, lodka s razli4ni hvatove i grubni presi(3-4 serii po 30-40) i posle si skapan. (pone az :D )
Незнам за вас,но мен краката страшно много ме кефят.Краката са ми любимата мускулна група и затова съм си отделил един цял ден,за да тренирам САМО крака.Тренирам на 6 уреда всеки по 3-4 серии по 12-15 повторения.Много съм доволен от резултатите си и просто се чудя как може някои билдери да пренебрегват толкова хубава мускулна група като краката :?:
Краката наистина трудно се претоварват,защото са свикнали на натоварвания нали почти всяко движение се извьршва с тях.Значи да се натоварят добре трябват по-големи натоварвания от тези на които са свикнали .Това се отнася най-вече за прасците :wink:
Mene mi e pak mnoo trudno da klqkam sas 6tanga :cry: Ina4e se povdigam na prasti isklu4itelno lesno i zatova dolnata mi 4ast(na kraka) e po naprednala ot gornata :oops: :?:
09.03.04
12:47
Който иска качествено натоварване на долните крайници да пробва унилатерални упражнения (изпълнявани с редуване на краката).
Клякане по този метод не става (освен ако не сте пълни мазохисти), но могат да се намерят и упражнения със свободни тежести за изпълнение.
За трениращите на машини за крака - според мен унилатералният подход е единственото им разумно използване.
Rocco nali me razbira6(nadqvam se de :P ) nqmam vazmojnost da treniram krakata s na uredi za tva iskam da te pitam, a i drugite za uprajneniq sas svobodni nejesti :roll: :?:
sazz, виж раздел “Упражнения”. Иначе добри упражнения за крака със свободни тежести са клека с щана или дъмбели, нападите с щанга или дъмбели и предното клякане с щанга (поне аз само тези ползвам).
Успех !!!
Ха ! За първи път да видя някой дето да иска да прави още и още крака -))) Аз след тренировка едвам се прибирам до вкъщи ,а в следващите 2-3 дена ходя на зиг-зак -)))
I az se 4udq kvi sa teq kraka na horata .Az li4no sam kato tebe bluefan_ .
To mai 4e e po dobre da sam ot na4aloto taka de. E nqmam golqma bolka de .A be ko govorq za mene, MENE koi me pita 8) Ai mom4eta utre pak :lol:
10.03.04
19:32
Ето едно подходящо упражнение
[url] http://www.aussierulescanada.net/Northwind/Tra1n1ng/pistolsquat.html [url]
Аз го изпълнявам в улеснен вариант (без тежест в ръцете).
На този сайт може да видите и любимото ми “функционално” упражнение OVERHEAD SQUAT
10.03.04
19:44
Колко почивате между сериите и упражненията в тренировките си за крака в програми за масиране? Полуклека на смит е любимото ми упражнение за бедра. Обикновенно го правех в серии 10х10 почивайки 1 минута между сериите без да стигам до отказ. Целях предимно миофибрилна хипертрофия, трябва да ви кажа при достатъчен прием на белтък се чувствах все по-силен и издръжлив във всяка следваща тренировка.
27.03.04
23:20
Според мен за бедра няма по добро упражнение от напади,наи голямото ми претрениране беше след първата ми тренировка с напади(8 дневна мускулна треска :shock: и ходене като инвалид).
2 серии=3 дена мускулна треска,4 серии=6 дена мускулна треска и нагоре :P
28.03.04
00:01
Бягаи в раздел упражнения и ще ги намериш!