26.04.07
21:43
Здравейте първо. Искам да започна да свалям килца че съм се омазнил. Разгледах форума и най-добри отзиви имаше за тези 2 добавки липозан и л-каритин мисля да си ги купя. Само ако може да ми кажете на коя фирма да са. Знам че трябва и програма и кардио и т.н. :)
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 20.04.11 16:30.
26.04.07
21:57
Липозан е български, на Нутрим. Не ти го препоръчвам. Карнитинът трябва да е западен - Нау имат силни дози на прилични цени.
27.04.07
12:33
LIPOZAN е произведен от NEUBER GesmbH, Bruckengasse 1, 1060 Wien, Austria за NUTRIM България , казано с други думи нищо българско няма и чисти мазно
пак не разбрах какво да си взема все повече се бъркам ... значи липозана не чисти ? за сега разбрах да взема л-карнитин на ню фууд , ще ми кажете ли с какво да го комбинирам за по голям ефект ?
казано от nomen на 30.04.07, 13:32:
пак не разбрах какво да си взема все повече се бъркам ... значи липозана не чисти ? за сега разбрах да взема л-карнитин на ню фууд , ще ми кажете ли с какво да го комбинирам за по голям ефект ?
с НВД и кардио тренировки ;)
казано от CrazyS на 30.04.07, 13:44:
казано от nomen на 30.04.07, 13:32:
с НВД и кардио тренировки ;)
тва го разбрах вече >:( питах за добавки ...
според мен, карнитина комбиниран с НВД и кардио тренировки си е супер, но като искаш и друга добавка добре ...
нека друг ти препоръча .