AbTronic?

01.05.07
11:58

какво мислите за тая чудесия? знам, че сега някои ще кажат: “не се занимавай с глупости, мн е скъпо, няма смисъл...” и разни такива работи обаче аз НЯМА да си го купувам. Един ми го даде за неопределен срок от време да го пробвам, така че да питам тези, които са го ползвали дали има ефект наистина?

01.05.07
15:02

Майка ми беше поръчала едно подобно на Абтроника и то работеше само 2 пъти. После се счупи и... А и за тези 2 пъти никакъв ефект.

01.05.07
17:07

Това е на 4 години и още работи перфектно :)

02.05.07
21:14

:)

Мнението беше редактирано от mitaka101 на 16.10.07 22:20.

23.05.07
08:41

казано от mitaka101 на 02.05.07, 21:14:

Купих от магазин за левче 3 броя - за майка ми, сестра ми и леля ми. Всичките още си работят, ама на жените им мина мерака да ги опасват след една седмица и сега си събират прах. Тоест нямаше как да има резултат.
Теоретично би трябвало да гориш. Аз го изпробвах и на мен ми беше неприятно усещането на токовия импулс.
Пробвай и пиши при теб какво се е получило.

аре кажи за колко и от къде си ги взел моля

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1