бисквити...

JA

02.05.07
12:50

Знам че не требва да се яде сладко ама има едни бисквити РЕВЮ мога ли да ям от тех.Пише че са с овесени ядки и пълнозърнесто брашно и че са само със растителни продукти        съдържание на 100г :белтъчини-7.5 въглехидрати-57.6 и мазнини-19.5           съдържание:пшеничено брашно,овесени ядки 25.7%,брашно “Негро“17.9%(шротово брашно,брашно “Грахам”,малцовобрашно,подобрител),ЗАХАР,растително хидрирано масло,набухвател/Е 500/,сол,лимонена киселина Е330,аромат - карамел.

02.05.07
13:00

казано от jackass на 02.05.07, 12:50:

подобрител),ЗАХАР,растително хидрирано масло,набухвател/Е 500/,сол,лимонена киселина Е330,аромат - карамел.

Е с толкова боклуци вътре става ли за ядне според теб?
Захар - боклук. Хидрирано растително масло - боклук/отрова. Две Е-та... аромат - дето и той кой знае от какви химии е. Не стават за ядене!

AS

02.05.07
17:46

Ми ако са ти само това въглехидратите за деня може, въпреки че не е много добра идея :)

03.05.07
15:39

Точно от тези бискивитки напалнях с 4 кг.Има едни оризови блокчета ако ги знаеш
готови са за ядене намазваш с малко медче и супер бисквитка!!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1